BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > [YENİ BAŞLAYANLARA]

[YENİ BAŞLAYANLARA] (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aquila

This Post:
11
64258.6 in reply to 64258.3
Date: 12/18/2008 11:06:14
Overall Posts Rated:
226226
potansiyel potansiyel bir oyuncunun ne kadar antreman alacağını gösterir yani tüm oyuncular efsaneviye rahatlıkla ulaşamaz potansiyelini dolduran oyuncuların antreman hızı yavaşlar ama hiçbir zaman sıfır olmaz
antreman verdiğiniz oyunculardada ( benim fikrimdir) şu tercihi yapabilrisniz kendinize yetiştiyorsanız potansiyeline öncelik verin satmak istiyorsanız özelliklerine dikkat edin

ŞİMDİLİK SON OLARKA SÖYLEYECEĞİM KURALLARI KESİNLİKLE OKUYUN
/BBWeb/rules.aspx


Last edited by moutlinho at 12/18/2008 16:54:57

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
64258.13 in reply to 64258.1
Date: 02/05/2009 08:40:10
Overall Posts Rated:
88
Hangi Antrenman Hangi Özelliği Artırır ?

Takım Antrenmanı
Form => Oyuncuların formlarının yükselmesini sağlar, pek kullanılan bir antrenman türü değildir çünkü oyuncuları 48-78 dk arası oynatarak güçlü veya becerikli formda tutmak mümkündür.
Serbest Atış => Oyuncuların serbest atış özelliğinin gelişmesini sağlar.
Kondisyon => Oyuncuların kondisyon özelliğinin gelişmesini sağlar.

Dış Alan Savunması
Oyuncuların dışarıdan defanslarının gelişmesini sağlar. Sadece oyunkurucuya OK, oyunkurucu şutör guard a OK-ŞG, oyunkurucu şutör guard ve kısa forvete OK-ŞG-KF seçenekleri vardır.

Bloklama
Oyuncuların blok yapma özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

İçeriden Defans
Oyuncuların içeriden defans özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

Ribaunt Alma
Oyuncuların ribaunt alma yeteneğinin gelişmesini sağlar. Pivot ve uzun forvete P-UF ve takım seçenekleri mevcuttur takım seçeneği seçildiğinde tüm takım antrenmandan faydalanır.

İçeriden Şut
Oyuncuların içeriden şut özelliğinin gelişmesini sağlar. Sadece pivota P, pivot ve uzun forvete P-UF, pivot uzun forvet ve kısa forvet P-UF-KF seçenekleri vardır.

Birebir
Oyuncuların top sürme özelliğinin gelişmesini sağlar ancak bu özellikte top tutmada hızlı bir şekilde gelişir
o yüzden çoğu koç top tutma vermek yerine birebir antrenmanını tercih eder. Guardlara OK-ŞG, forvetlere KF-UF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Şut Menzili
Oyuncuların şut menzili özelliğinin gelişmesini sağlar. Şutör guarda ŞG, oyunkurucu ve şutör guarda OK-ŞG, şutör guard ve kısa forvete ŞG-KF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Uzaktan Şut
Oyuncuların uzaktan şut özelliğinin gelişmesini sağlar. Guardlara OK-ŞG, forvetlere KF-UF, şutör guard ve kısa forvete ŞG-KF ve takım seçenekleri mevcuttur.

Top Tutma
Oyuncuların top tutma özelliğinin gelişmesini sağlar. oyunkurucuya OK, oyunkurucu ve şutör guarda OK-ŞG ve oyuncukurucu, şutör guard, kısa forvet OK-ŞG-KF seçenekleri mevcuttur.

Pas Verme
Oyuncuların pas verme özelliğinin gelişmesini sağlar. Oyunkurucuya OK, oyunkurucu şutör guarda OK-ŞG ve takım seçenekleri mevcuttur.

Kısaltmalar

OK=> Oyunkurucu
ŞG=> Şutör Guard
KF=> Kısa Forvet
UF=> Uzun Forvet
P=> Pivot

Last edited by Extraño Niño at 03/11/2010 16:30:46

Message deleted
Message deleted
Advertisement