BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Základy BB

Základy BB (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wixix
This Post:
55
131191.1
Date: 02/11/2010 04:33:34
Overall Posts Rated:
3636
Zdravím všechny začínající hráče, zde bychom pro Vás chtěli spolu s dalšími zkušenějšími hráči sjednotit všechny známé informace, které nejsou obsaženy v Pravidlech (které vřele doporučuji jednou nebo vícekrát přečíst). V některých případech se určitě s Pravidly budeme překrývat. Zkratky a slova v tomto článku, která jsou v hranatých závorkách jsou poznámky pro hráče hrající v angličtině.
Nejvíce dotazů je zajisté na to, jak vybrat správně hráče do svého týmu. Každý má jiné pojetí a styl hry, ale naznačím jakým směrem by se mohl ubírat dezorientovaný manažer, který se právě přihlásil a kouká co a jak funguje.

Výběr hráčů:

1. Třídění zrna od plev: Dostali jste tým a je v něm 18 hráčů. Jsou různě staří, mají různé vlastnosti a různý potenciál. Až budete vědět, jaký hráč má budoucnost a který neumí hrát, snížíte jejich stav na cca 11-12 hráčů.
Obecné rady: Každý post využije skoro všechny vlastnosti, proto se snažte, aby Vaši hráči měli co nejvíce vlastností alespoň na nějaké základní úrovni (4-5). Trestné hody se "hodí", ale není žádná katrastrofa když je má hráč jen průměrné. Kondice je vcelku důležitá vlastnost, ale také bude pohodlně stačit úroveň 4-5. Hlavní vlastnosti na každém postu je pro začátečníka dobré mít u hráčů alespoň ucházející [6], solidní [7] nebo excelentní [8]. Níže budu u postů řadit vlastnosti podle jejich důležitosti - vždy napíšu několik hlavních, potom několik sekundárních a nakonec několik, které by měly mít alespoň tu základní úroveň (3-5).

Pozice Rozehrávač [PG]: U rozehrávače je hlavní vlastností Vnější obrana [Outside Defense] a Přihrávky [Passing]. Dalšími potřebnými vlastnostmi jsou Kontrola míče [Handling] a Nájezdy [Driving]. Každý lepší Rozehravač by měl umět i vystřelit z dálky, což znamená vlastnosti Střelba [Jump Shot] a Dostřel [Jump Range]. Manažer rwystyrk, šéftrenér naší reprezentace a nejlépe umístěný český manažer ve světě doporučuje také vlastnost Podkošová obrana [Inside Defense]. Podle priority bych zbylé vlastnosti seřadil v pořadí Doskoky [Rebounding], Podkošová střelba [Inside Shot] a Bloky [Shot Blocking]. Optimální výška 175-185cm.
Pozice Střelec [SG]: Zde jsou samozřejmě prioritou vlastnosti Střelba [JS] a Dostřel [JR]. Jako další vlastnost se hodí Vnější obrana [OD]. Dále následují Přihrávky [PS], Nájezdy [DR] a Kontrola míče [HN]. Nakonec opět Doskoky [RB], Podkošová střelba [IS] a Bloky [SB]. Doporučená výška 180-190cm.
Pozice Menší Křídlo [SF]: Velmi složité na výběr, potřebuje všechno. Vyzdvihnul bych Střelbu [JS] a Vnější obranu [OD], ihned následovanou Podkošovou střelbou [IS] a Podkošovou obranou [ID]. Dále Nájezdy [DR], Dostřel [JR] a Kontrola míče [HN]. Následují Přihrávky [PS] a Doskoky [RB]. Klasická výška 190-205 cm.
Pozice Vysoké Křídlo [PF]: Hlavní vlastnosti bych dal hned 4 a to v tomto pořadí Podkošová obrana [ID], Podkošová střelba [IS], Doskoky [RB] a Střelba [JS]. Další vlastnosti jsou jako u všech Kontrola míče [HN] a Nájezdy [DR]. Ještě bych za nimi zmínil Vnější obranu [OD], Přihrávky [PS] a Bloky [SB]. Výška bývá 200-210cm.
Pozice Centr [C]: Tady bude fungovat trojice Podkošová obrana [ID], Podkošová střelba [IS] a Doskoky [RB]. Trochu v pozadí byla vlastnost Bloků [SB], ale centr jí může vcelku využít. Samozřejmá je kontrola míče [HN] a pak aspoň trochu Střelby [JS].Výškově dosahují 210-225cm.

Nedosahuje žádný Váš hráč takových parametrů? Nebojte se, to jsou ideály, kterým se obvykle nepřiblíží nikdo z hráčů, které jste dostali. Neprodávejte ale ihned všechny svoje hráče, hrajte nějakou dobu s tím co máte a nakupte si podle této nápovědy jen mladé hráče na ty posty, které jste se rozhodli trénovat (zde můžete využít nějakého perspektivního mladíka kterého už máte v týmu a dokoupit k němu podobné hráče).
(pokračování dále)

Last edited by Wixix at 02/11/2010 13:12:22

From: Wixix

This Post:
11
131191.2 in reply to 131191.1
Date: 02/11/2010 04:33:52
Overall Posts Rated:
3636
(pokračování)
Pokud se rozhodnete trénovat jednopostově, čili nastavovat trénink hráčů jen pro jeden post, pak byste měli vědět, že budete schopni trénovat dva hráče naplno a třetího zčásti (při dobrém rozvržení v zápasech). Zkušení manažeři sice zkoušejí nechávat hráče hrát celých 48 minut jeden zápas (nastavit je v zápase jako jediné bez náhradníků a nastavit u trenéra "Zcela dodržet sestavu") a tak trénovat všechny tři naplno, ale hrozí tu jejich vyfaulování a nástup tzv. "Lucky Fan", člověka náhodně vybraného z publika, který pak hraje za Váš tým nebo je zde riziko, že Vám na postu rozehrávače bude hrát centr.
Pokud se rozhodnete pro dvoupostový trénink, budete schopni trénovat 5 hráčů, když je budete v zápase chytře střídat.
Nastavit trénink pro všechny posty znamená trénovat kolem 11-12 hráčů, ale tento trénink je velmi pomalý a pro začínající týmy téměř nepoužitelný.

Jak se chová trenér při zápase: Toto je velmi nevypočitatelná věc, která se dá mírně ovlivnit. V nastavení zápasu si vyberete své hráče do základní sestavy, hráče jako náhradníky a ještě rezervy (celkem maximálně 12 hráčů). To jak se trenér chová při různém nastavení střídání je popsáno v pravidlech, tady je další zamyšlení vzhledem k odhadovanému počtu odehraných minut. Předpokládejme, že základní pětka je o něco lepší než náhradníci, že se nikdo předčasně nevyfauluje a že všichni mají alespoň základní kondici. Potom se dá říci, že pokud máte nastaveno "Zcela dodržet sestavu", budou vaši hráči základní pětky hrát odhadem 40-48 minut (zbytek náhradníci), pokud nastavíte to samé pouze do 4/4, budou hrát tak 30-40 minut a pokud nastavíte ať "Trenér rozhodne podle soupisky", můžou hrát hráči základní pětky cca 25-35 minut a náhradníci zbytek a pokud nastavíte "Ať rozhodne trenér", vydáváte se do rukou náhody.


Last edited by Wixix at 02/11/2010 08:44:07

From: Wixix

This Post:
00
131191.3 in reply to 131191.2
Date: 02/11/2010 05:08:32
Overall Posts Rated:
3636
Hráči:

Vlastnosti: Každý hráč je obdařen jistými vlastnostmi, které mají svojí hodnotu, vyjádřenou slovní stupnicí. V kódu hry ale tyto hodnoty dosahují konkrétních číselných hodnot (např.: 5,68). Proto se nenechte rozhodit faktem, že při tréninku vášemu hráči zrovna nestoupla vlastnost o stupeň, protože to jen není vidět, a na výkonu hráče na hřišti se to projeví.
Forma: Stejným způsobem jako vlastnosti funguje i forma - má svoje tzv. "sublevely", čili přesnou číselnou hodnotu. Podle zkušeností manažeři vypozorovali, že forma pro příští týden (mění se vždy při tréninku) se řídí tím, kolik minut hráč za týden odehrál. Teoreticky ji lze pozitivně ovlivnit, pokud hráč hraje 48-96 minut, přičemž nejideálnější by měla být hodnota uprostřed tohoto intervalu, čili cca 72 minut, nicméně dlouhodobě vyzkoušené jako pozitivní je hramí mezi 40-80 minutami týdně. Stejně zde je faktor náhody, který chování formy mírně ovlivňuje, takže se na to nelze plně spolehnout.
DMI: Pro většinu manažerů bezvýznamná informace, ale pro vysvětlení odráží souhrn hodnot vlastností hráče a jeho aktuální formu, vše vyjádřeno jakousi číselnou hodnotou.
Potenciál: Tato hodnota odráží fakt, že každý hráč je schopen dosáhnout určité kvality. V praxi to vypadá tak, že hráč průběžně trénuje (potenciál neovlivňuje rychlost tréninku) a tím se mu zvyšuje plat. Pro každý stupeň potenciálu existuje tzv. platový strop, po jehož dosažení se hráči rapidně snižuje účinek tréninku (POZN.: doplnit stupnici platů). Daný hráč ale samozřejmě může dále trénovat a další skoky nejsou vyloučeny.
Věk: Tento údaj určuje, jak rychle se bude hráč zlepšovat při tréninku. Samozřejmě čím mladší, tím rychleji jeho vlastnosti porostou oproti starším hráčům. Ve vyšším věku (někdy po 30-ti letech) pak začnou hráči vlastnosti postupně samovolně padat.
Plat: Plat vyjadřuje, kolik tým hráči týdně zaplatí v závislosti na výši jeho vlastností. Je odpozorováno, že každá vlastnost má jinou hodnotu, kterou se podílí na platu. Někteří manažeři se věnují odpozorování chování platů a snaží se sestavit vzorečky (http://www.how8.com/bb/), které vypočítají plat hráče z jeho vlastností. Přestože není zcela přesný, dá se z těchto vzorců plat přibližně spočítat a na základě toho například plánovat trénink hráčů s ohledem na potenciál, nebo aby neměli přehnaně vysoké platy.
Výška: Pokud je hráč vysoký, rychleji trénuje vlastnosti, které jsou potřeba pro podkošové hráče. Menší hráči zase naopak rychleji trénují vlastnosti důležité pro hráče na perimetru. Podle všech informací výška neovlivňuje přímo výkon hráče na hřišti, ale pouze trénink.
Odhad ceny hráče: Toto funguje pouze chvíli, ukazuje to, za jakou sumu byli prodáni v poslední době podobní hráči. Je to doporučená cena pro ty, kteří se zatím tolik neorientují na trhu, není potřeba se jí řídit, nicméně viditelně předražené přestupy Game Masteři (GM) korigují stržením části peněz. U některých hráčů tento odhad není, protože žádní podobní hráči v poslední době nepřestoupili.
Další informace: Manažeři, kteří mají zaplaceného Supportera mohou hráčům přidělovat čísla a psát k nim poznámky, také vidí růst jejich vlastností za poslední sezónu (16 týdnů).

Last edited by Wixix at 02/12/2010 03:56:27

From: Wixix

This Post:
00
131191.4 in reply to 131191.3
Date: 02/11/2010 05:45:44
Overall Posts Rated:
3636
Ekonomika:

Ekonomický "update" probíhá vždy v pondělí. Zde se k aktuálnímu stavu účtu připíše týdenní zisk z prodeje suvenýrů a týdenní zisk ze smlouvy s TV a naopak odečtou platy hráčů + zaměstnanců a týdenní výdaje za scouting. Výše zisků ze suvenýrů se mění každý týden a závisí na tom, jak se daří Vašemu týmu, jestli máte v týmu hodně čechů atd. Příjem ze smlouvy s TV je celou sezónu stejný a mám pocit, že se odvijí do souhrnné kvality týmů v lize. Platí tu, že čím vyšší úroveň ligy (První liga, II., III., IV.) tím více peněz. Výdaje na skauting jsou jasné, každý si je určujě pro každý týden sám a jejich princip bude popsán níže. Výdaje na platy jsou také jasné.
Zápasy: Peníze za zápas má pouze domácí tým a přičtou se v hrací den. Příjmy z pohárových zápasů jsou fixní pro každý stupeň, kam tým postoupí (čtvrtfinále, semifinále, finále) a dostává je pouze vítěz. (přesné částky jsou v Pravidlech) Přátelská utkání jsou zdarma a neplatí se ani za cestu na cizí palubovku. Slouží pouze pro odehrání minut pro trénink dalších hráčů. Pro plátce Supportera jsou připravené další zápasy (v pátek), které slouží pouze k větší zábavě a do běhu týmu nic nepřinášejí.
Stav účtu: Jakmile se na účtě dostanete pod 0, nemůžete kupovat zádné hráče a máte dva ekonomické updaty na to, dostat se opět na kladnou hodnotu. Poté budou vaši hráči samovolně puštěni na přestupový trh, aby se tým jejich prodejem dostal z dluhů. Pokud máte hráče na přestupovém trhu a některý manažer již za něj nabídl nějaké peníze, můžete s těmito penězi počítat při nákupu hráče pro svůj tým, přestože termín přestupu ještě neproběhl.
Aréna: Ve své aréně můžete určovat ceny lístků pro daný typ sedadel, změna se projeví vždy 1. den v měsíci. Pro začínající týmy je při nedostatnku peněz výhodnější (pokud se aréna pravidelně zaplňuje) raději zvýšit cenu lístků než přistavovat další sedadla, což bývá finančně náročné. Jaké lístky a o kolik je zvýšit můžete odhadnou podle toho, jak se který typ sedadel zaplňuje a v jaké cenové škále se mohou pohybovat. Věnujte tomu pozornost vždy na konci měsíce.
Další informace: Neutrácejte ze začátku všechny peníze za hráče a arénu. Nejdřív se seznamte s tím, jak hra funguje. Až tak učiníte, můžete si za utržené peníze koupit lepší zaměstnance, například doktor 3, PR manažer 3-4, trenér 4. Za vyšší úrovně těchto specialistů se platí výrazně více peněz a budete si je moci dovolit až později. Dále kupte mladíky na trénované posty (podle vašeho zvážení). Vybírejte ale koncepčně (nepříklad se stejnou nevytrénovanou vlastností atd.) a hlavně se nevrhejte do nákupu nějakých exkluzivních předražených mladíků, vám stačí na rozjezd ti levnější - i z nich se dají udělat slušní hráči. Na případnou přístavbu arény vám bude stačit minimum peněz. V týmu stačí mít přibližně 10-13 hráčů, mít jich víc znamená platit víc na platech. Toto množství je ideální v poměru k odehraným minutám týdně (pokud je vhodně střídáte), ostatní prodejte nebo pokud jsou neprodejní propusťte.

Last edited by Wixix at 02/11/2010 15:02:12

From: Wixix

This Post:
00
131191.5 in reply to 131191.4
Date: 02/11/2010 07:11:48
Overall Posts Rated:
3636
Trénink:

Čas a ukazatele: Trénink probíhá vždy v pátek v 10:55 (občas s mírným zpožděním), nicméně v menu v Novinkách [News] se vždy objeví zpráva od Vašeho trenéra, že trénink už proběhl. Vždy když hráčovi stoupne vlastnost, objeví se u ní zelená šipečka. Výjimkou jsou zkušenosti [experience], kde se šipečka neukazuje (stejně jako u formy). Pokud vlastnost klesá, což se děje u kondice [Stamina], objeví se červená šipečka.
Jak nastavit trénink: V menu Trénink [Training] zvolíte nejdřív typ tréninku a následně pro které posty se bude počítat. Každý typ trénuje jinak rychle a jiné vlastnosti, popsáno je to v tomto vlákně (78242.1). Rychlost tréninku také závisí na tom, kolik postů si vyberete že budete trénovat. Čím méně postů, tím rychleji, což je také popsáno ve zmiňovaném vlákně fóra.
Jak trénovat hráče: Každý hráč má zaznamenáno, kolik minut odehrál na jakém postu ten daný týden. Zobrazeno je to v Týdenních statistikách [Weekly schedule]. Trénuje pouze ten hráč, který odehrál na postu (v tréninkovém nastavení určeném) 48 a více minut, přičemž nezáleží jestli 50 nebo 80. Takový hráč dostane 100% z tréninku. Hráči odehrající méně než 48 minut také trénují nicméně nelze zde mluvit o 100%. Ta křivka snižování podílu tréninku není přímka, tzn. nesnižuje se úměrně minutám, ale jedná se o nějakou křivku. O přesném průběhu se stále vedou spory.
Co se trénuje: U každého tréninku platí, že zvedá jednu vlastnost primárně (vcelku rychle) a dále jednu či několik vlastností sekundárně (o něco pomaleji). Vše je opět sepsáno ve vlákně fóra, na které je výše odkaz. Jedinou výjimkou je trénink Kondice [Stamina] a Trestných hodů [Free Throws], které nezáleží na počtu odehraných minut - trénují všichni a pouze to jedno.
Další informace: (POZN.: tady budu chtít pomoct od ostatních) Na začátku se asi vyplatí trénovat dvoupostově, protože pro kvalitní trénink celého týmu je potřeba mít celý tým relativně mladý (to znamená hodně peněz na hráče) a trénink jednoho postu zase nepřináší tolik peněz do pokladny. Mezi ty jednodušší tréninkové varianty patří Pivot/Vysoké křídlo [C/PF], potom Rozehrávač/Střelec [PG/SG] (obtížnější na vlastnosti) a nejtěžší je pravděpodobně trénink Menších křídel [SF].

Last edited by Wixix at 02/11/2010 09:01:11

From: Wixix

This Post:
00
131191.6 in reply to 131191.5
Date: 02/11/2010 08:15:23
Overall Posts Rated:
3636
Zaměstnanci:

V pravidlech se dobře vysvětleno jak zaměstnanci fungují, takže tady se omezím na doporučení nováčkům.
Jakou úroveň by měli mít vaši specialisté záleží na každém z vás. Důležité je říci, že trh se zaměstnanci funguje stejně jako s hráči, takže můžete koupit různě levně nebo draze podle toho kolik tomu nákupu dáte času a jaké máte štěstí. Obecně lze říct, že level 3 a nižší se dá pořídit za 1000$ (minimum), level 4 bývá o něco dražší ale stále dostupný a level 5 resp. 6 a 7 už jsou opravdu drazí specialisté. Úroveň samozřejmě určuje, jak dobře zaměstnanec svou úlohu zvládá - doktor rychleji léčí, PR manažer pro Vás sežene více peněz a trenér Vám rychleji trénuje. Na co byste si měli při výběru dávat pozor je jejich plat. Když si například vyberete, že byste rádi doktora s úrovní 3 (myslím že pro začátek dost slušný - někomu bude stačit i level 1 nebo 2), vyberete mu specialitu (na těchto nižších úrovních to snad ani nákup neprodraží) a kouknete se, jací jsou na výběr. Určitě chtějte toho, který má na svou úroveň co nejmenší plat, šetříte tím vlastní finance. Můj názor je takový, že na úplném začátku je potřeba především trenér, nejlépe úroveň 4. Doktor a PR-manažer je na zvážení, ale měli by stačit ti na úrovni 1-3, abyste za ně neplatili moc.


Aréna:

Opět v pravidlech pěkně popsáno jak to funguje. V tomto Návodu výše v Ekonomice je již zmíněno, jak vaše aréna funguje ekonomicky, teď doplníme další informace.
Každý má na začátku kapacitu arény 5000 lidí. Nyní po registraci se dostáváte do čtvrtých lig, kde je to dostačující, popřípadě upravujete cenu vstupenek jak již bylo popsáno. Podle zkušeností se vyplatí balancovat s cenou tak, aby aréna byla "skoro plná", což ale bývá těžké, protože například na pozdější pohárová utkání a na play-off ligy chodí průměrně více diváků a v průběhu sezóny se může velmi lišit i nálada Vašich příznivců v návaznosti na to jak se Vám daří. To lze zjistit v menu Průzkum mezi fanoušky [Fan Survey]. Z mé zkušenosti radím, abyste s úpravou arény počkali, nebo jí zvětšili jen nepatrně.


Mezisezónní přestávka:

sobota - poslední ligový zápas
úterý - čtvrtfinálový zápas / první barážový zápas
čtvrtek - přátelský zápas
sobota - semifinálový zápas / druhý barážový zápas / přátelský zápas pro vyřazené z playoff, 5. a 8. týmy
pondělí - ekonomický update - poslední draftovací body v končící sezóně
úterý - první fináový zápas / třetí barážový zápas
čtvrtek - přátelský zápas
sobota - druhý finálový zápas / přátelský zápas pro všechny ostatní
neděle - třetí finálový zápas
pondělí - ekonomický update - první draftovací body v nové sezóně
pondělí/úterý - mezisezónní update - generují se hráči z draftu, aktualizují se ligové tabulky, přibývají nové země v BB, hráči stárnou, přepočítávají se platy, mění se počet permanentkářů, nuluje se forma pro všechny hráče na hodnotu solidní (7), začínají volby trenéra národního týmu
čtvrtek - přátelský zápas
sobota - první ligový zápas
pondělí - nulování nálady týmu národních týmů
úterý - vyhlášení vítěze volby trenéra národního týmu
úterý - druhý ligový zápas
středa - první zápas B3
čtvrtek - první pohárový zápas
sobota - nulování nálady týmu národních týmů

Last edited by Wixix at 01/10/2011 12:04:52

From: Wixix

This Post:
55
131191.7 in reply to 131191.6
Date: 01/02/2011 09:32:22
Overall Posts Rated:
3636
Následující data jsou přejatá z dlouhodobě probíhajícího vlákna na Global fóru (aktuálně z 25.9.2009). Při tomto výzkumu se počítalo s trenérem úrovně 5 a hráči ve věku 18-19 let. Rychlost tréninku se u Vás může odlišovat od těchto dat, pokud mají vaši hráči extrémně dobrou nebo špatnou výšku pro daný trénink, vyšší věk, mnohem vyšší jinou vlastnost než tu trénovanou nebo pokud odehráli na trénované pozici méně než 48 minut. Pokud dosáhli svého tréninkového potenciálu, budou se zlepšovat mnohem pomaleji.

Data se budu snažit zpřesňovat, pokud se data změní na Global fóru, pokud k tomu dojdeme ve federaci Výzkum tréninku (a domluvíme se na vynesení dat), nebo pokud někdo sám bude dlouhodobě (alespoň 10 týdnů) trénovat s trenérem lvl5 (nebo podobným) mladé hráče v jednom tréninku a sledovat skoky a odehrané minuty. Aktuální informace o tréninku mohou být někdy lehce nepřesná, vytvořili je sami manažeři, proto je berte spíše jako orientační než za bernou minci.


Týmový trénink (oproti ostatním tréninkům nezávisí na úrovni trenéra ani na počtu odehraných minut)
Trestné hody @ 2 týdny
Kondice @ 1-2 týdny

Presink
PG:
Vnější obrana @ 2 týdny
Podkošová obrana @ 8+ týdnů
Kontrola míče @ 8+ týdnů
Nájezdy @ 8+ týdnů

PG/SG:
Vnější obrana @ 3-4 týdny
Podkošová obrana @ 14-16 týdnů
Kontrola míče @ 14-16 týdnů
Nájezdy @ 14-16 týdnů

PG/SG/SF:
Vnější obrana @ 4-5 týdnů
Podkošová obrana @ ?
Kontrola míče @ ?
Nájezdy @ ?

Bloky
C:
Bloky @ 1-2 týdny
Podkošová obrana @ ?
Doskoky @ ?

C/PF:
Bloky @ 2-3 týdny
Podkošová obrana @ 7-8 týdnů
Doskoky @ 7-8 týdnů

C/PF/SF:
Bloky @ ?
Podkošová obrana @ ?
Doskoky @ ?

Podkošová obrana
C:
Podkošová obrana @ 1-2 týdny
Nájezdy @ ?
Podkošová střelba @ ?
Bloky @ ?

C/PF:
Podkošová obrana @ 2-3 týdny
Nájezdy @ 7-8 týdnů
Podkošová střelba @ 7-8 týdnů
Bloky @ 7-8 týdnů

C/PF/SF:
Podkošová obrana @ ?
Nájezdy @ ?
Podkošová střelba @ ?
Bloky @ ?

Doskoky
C/PF:
Doskoky @ 1.75 týdne (~2.5 týdny pro 24-leté)
Podkošová obrana @ 10 týdnů
Podkošová střelba @ 10 týdnů

Tým:
Doskoky @ ?
Podkošová obrana @ ?
Podkošová střelba @ ?

Podkošová střelba
C:
Podkošová střelba @ 1-2 týdny
Podkošová obrana @ ?
Střelba @ ?

C/PF:
Podkošová střelba @ 2-3 týdny
Podkošová obrana @ 7-8 týdnů
Střelba @ 7-8 týdnů

C/PF/SF:
Podkošová střelba @ ?
Podkošová obrana @ ?
Střelba @ ?

Jeden na jednoho
PG/SG:
Nájezdy @ 2-3 týdny
Kontrola míče @ 3-4 týdny
Střelba @ 3 týdny

SF/PF:
Nájezdy @ 1.8 týdny
Kontrola míče @ 2.3 týdny
Podkošová střelba @ 4-5 týdnů
Střelba @ 4-5 týdnů

Tým:
Nájezdy @ 3-4 týdny
Kontrola míče @ 4-5 týdnů
Podkošová střelba @ 14-16 týdnů
Střelba @ 14-16 týdnů

Střelba z dálky
SG:
Dostřel @ 2-3 týdny
Střelba @ 4-6 týdnů
Nájezdy @ 7-8 týdnů
Kontrola míče @ 7-8 týdnů

PG/SG:
Dostřel @ 3-4 týdny
Střelba @ 4-5 týdnů
Nájezdy @ ?
Kontrola míče @ ?

Tým:
Dostřel @ ?
Střelba @ ?
Nájezdy @ ?
Kontrola míče @ ?

Střelba
PG/SG:
Střelba @ 2-3 týdny
Dostřel @ 7-8 týdnů
Kontrola míče @ 7-8 týdnů
Nájezdy @ 7-8 týdnů

SF/PF:
Střelba @ 2-3 týdny
Dostřel @ 7-8 týdnů
Podkošová střelba @ 7-8 týdnů

SG/SF:
Střelba @ 2-3 týdny
Dostřel @ 7-8 týdnů
Nájezdy @ 7-8 týdnů
Kontrola míče @ 7-8 týdnů
Podkošová střelba @ 7-8 týdnů

Tým:
Střelba @ ?
Dostřel @ ?
Kontrola míče @ ?
Nájezdy @ ?
Podkošová střelba @ ?

Kontrola míče
PG:
Kontrola míče @ 1-2 týdny
Nájezdy @ ?
Vnější obrana @ ?

PG/SG:
Kontrola míče @ 2-3 týdny
Nájezdy @ 3-4 týdny
Vnější obrana @ 7-8 týdnů

PG/SG/SF:
Kontrola míče @ ?
Nájezdy @ ?
Vnější obrana @ ?

Přihrávky
PG:
Přihrávky @ 1-2 týdny
Kontrola míče @ ?
Nájezdy @ ?

PG/SG:
Přihrávky @ 2-3 týd

Last edited by Wixix at 01/02/2011 17:17:32