BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuva NT

Lietuva NT

Set priority
Show messages by
This Post:
00
309325.165 in reply to 309325.164
Date: 11/14/2021 14:03:16
Overall Posts Rated:
377377
Opa visai buvau pamiršęs, kad toks pastatas egzistuoja:
Sveikatos centras - geram daktarui reikalinga visa įmanoma pagalba! Papildomas personalas, speciali diagnostikos ir terapijos įranga ir visa kita. Sveiktos centro teikiamas poveikis ganėtinai aiškus: kuo aukštesnis pastato lygis tuo greičiau gyja žaidėjai.

Įdomu kaip veikia, bet nenustebčiau, jei pirmo lygio pastatas savaitės traumą kokia diena sutrumpintų. Kaip ten bebūtų, reikia tikėtis, kad greit pagis. Gaila, kad trauma, nes prireiks laiko sugrįžt į formą, bet turbūt nuo to niekas neapsaugotas.

This Post:
11
309325.169 in reply to 309325.168
Date: 11/16/2021 07:35:19
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40034003
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Broken CT with such demanding team as Greece is always impressive. I'm happy, especially that this win actually has already given us promotion to next phase Keep fingers crossed and support Lithuania in next games!

This Post:
44
309325.171 in reply to 309325.161
Date: 11/22/2021 08:10:51
Overall Posts Rated:
377377
Europos čempionato grupių etapas [6/7]
ŠIANDIEN 17:30

Lietuva - Slovakija

Slovakija - valstybė centrinėje Europoje. 80% jos teritorijos yra 800 metrų ir daugiau virš jūros lygio. Todėl dėl kalnuotų vietovių šią šalį itin mėgsta slidininkai. Bendras šalies plotas kiek daugiau nei 49 tūkst. kv. kilometrų (27 vieta Europoje), gyventojų skaičius kiek daugiau nei 5,4 milijonų (24 vieta Europoje). Šalies sostinė Bratislava yra didžiausias miestas šalyje. Jame gyvena maždaug 420 tūkstančių gyventojų. Tai taip pat yra ir vienintelė sostinė pasaulyje, besiribojanti su kita valstybe – Austrija. Negana to, Austrijos sostinę Vieną ir Bratislavą skiria vos 60 kilometrų atstumas. Tad per valandą galima aplankyti 2 valstybių sostines.

Slovakija (Slovensko) Buzzerbeater žaidime:
Aktyvios komandos - 90 (+1 lyginant su sezono pradžia).
Dabartinis reitingas pasaulyje - 36.
Praėjusio sezono rezultatai: Slovakijos rinktinė 54 sezone žaidė paguodos turnyre. Pirmame etape pasiektos 5 pergalės bei patirti 3 pralaimėjimai dėl prastesnio +- rezultato užkirto kelią į sekantį etapą. Tuo sezonas šiai rinktinei ir baigėsi.
Šio sezono rezultatai: su 4 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu Slovakijos rinktinė užima antrą vietą mūsų grupėje. Kol kas vienintelis pralaimėjimas patirtas didesniu nusiteikimu prieš Čekijos rinktinę. Likusios 2 rungtynės grupėje: su Lietuva ir Graikija.
Komandai jau 35 sezoną (su kelių sezonų pertraukomis) vadovauja vietinis treneris LA-zajino. Jo vadovaujama komanda Nitra Corgons yra tituluočiausia ekipa šalyje: 1 kartą laimėtas BBG čempionatas (13 sezone), 18 kartų laimėta Slovakijos aukščiausia lyga, 10 kartų iškovota šalies taurė. Jam stovint prie rinktinės vairo iškovoti 6 (iš 10) trofėjai: 3 sykius tapta Europos čempionais, 2 sykius laimėta pasaulio bronza ir 1 sykį iškovotas Europos čempionato bronzos trofėjus.

Paskutinis iškovotas trofėjus: 33 sezono Europos Čempionato auksas.

Per žaidimo istoriją Lietuvos ir Slovakijos rinktinės turnyruose yra susitikusios 12 kartų. Vos 4 kartus laimėjo Lietuvos komanda, 8 Slovakijos (tiesa, dauguma susitikimų vyko auksiniais Slovakijos laikais - 33 ir ankstesniuose sezonuose).

Paskutinės 5 tarpusavio rungtynės:
29 sez. 87 - 103 Slovakijos pergalė
31 sez. 85 - 111 Slovakijos pergalė
33 sez. 138 - 114 Slovakijos pergalė
35 sez. 99 - 87 Slovakijos pergalė
54 sez. 64 - 93 Lietuvos pergalė.

Tam kart tiek ir iki susitikimo arenoje!

Last edited by Aitvaras at 11/22/2021 08:13:01

This Post:
44
309325.172 in reply to 309325.171
Date: 11/23/2021 09:04:10
Overall Posts Rated:
377377
Nors vakar pasibaigė priešpaskutinės (6 iš 7) grupių etapo rungtynės, tačiau dar iki galo nėra aišku, kurios 12 komandų keliaus į kitą etapą, kuriame vėl viskas prasidės nuo 0. Jokių įskaitinių taškų, jokių prisiminimų apie pergales ar pralaimėjimus. 5 rungtynės ir tik jų baigtis nulems kurios 4 rinktinės keliaus į Europos čempionato pusfinalius.

Grupė A
1 vieta - Lietuva. Vienintelė rinktinė visame čempionate Su 6 pergalėmis iš tiek pat galimų užtikrintai užimanti pirmąją vietą grupėje ir neturinti jokių šansų nukristi žemiau.
2 vieta - X. net 3 šios grupės komandos yra iškovojusios po 4 pergales ir kiekviena iš jų dar turi teorinių šansų prasibrauti į kitą etapą užimant vienintelę likusią, į ten duris atverenčią vietą.

Graikija +88 (kitos rungtynės su Slovakija)
Čekija +87 (kitos rungtynės su Švedija)
Slovakija +8 (kitos rungtynės su Graikija)

Jei Slovakijos patekimas į kitą etapą atrodo labai miglotai (reikia įveikti Graikijos rinktinę ir tikėtis Čekijos pralaimėjimo), tai kitos dvi pretendentės irgi negali jaustis labai saugiai net ir laimėjusios savo rungtynes. Vos 1 taško pranašumą prieš Čekiją turinti Graikija susitiks su iš pažiūros sunkesniu varžovu, kuris nebeturi ko prarasti. Prieš varžovą, kuris greičiausiai atiduos visas jėgas ir bandys atspėti taktikas gali būti nelengva susikrauti didelį pranašumą. Tuo tarpu Čekija susitiks su Švedijos rinktine, kuri jokių šansų patekti į kitą etapą neturi. Tiesa, Švedai nėra iš tų, kurie nuleidžia rankas ir net nebando laimėti. O dar žinant pačios Čekijos nestabilumą (įveikia Graikus, bet tokiu pačiu nusiteikimu pralaimi prieš gdp nespėjusius Rumunus), galime sulaukti labai netikėtų rezultatų.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Graikija - Slovakija
Čekija - Švedija

Grupė B
1 vieta - X. Net 3 grupės komandos turi iškovojusios po 5 pergales ir dalinasi 1 - 3 vietas, tačiau realiausiai, jog būtent Ispanija užims pirmąją vietą. Kol kitos dvi komandos (Slovėnija ir Serbija) dėl paskutiniojo taško kausis tarpusavyje, tai Ispanija susitiks 1 pergalę iki šiol iškovojusia Airijos rinktine. 10 taškų rezervą prieš artimiausią persekiotoją turinti Ispanija jį turėtų tik padidinti.
2 vieta - X, Iki pirmadienio rungtynių lydere grupėje buvusi Serbijos rinktinė (kuri yra įveikusi tą pačią Ispaniją) gan netikėtai pralaimėjo iš visų jėgų žaidžiusiai Ukrainos rinktinei ir taip apsisunkino savo padėti grupėje. Neįveikiamumo mitas išsisklaidė kaip rūkas, o kraują užuodusi Slovėnijos rinktinė gali dar vieną netikėtumą.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Slovėnija - Serbija

Grupė C
1 Vieta - X. Kol kas be pralaimėjimų žengianti, bet vos 45% savo bendruomenės palaikymo sulaukianti, Prancūzijos rinktinė panašu, jog yra gana ryški favoritė užimti pirmąją vietą grupėje. Yra vienas mažas "bet". Būtina pergalė prieš 4 vietą grupėje užimančią ir nieko prarasti nebeturinčią Estijos rinktinę. Pralaimėjimo atveju, visos koziriai atsidurtų Izraelio rankose, kuris kartu su Portugalijos rinktine šiuo metu dalinasi 2-3 vietas, tačiau turi net 63 +- taškų persvarą prieš minėtą Prancūzijos rinktinę. Kaip ten bebūtų, bet Prancūzai bilietą į kitą etapą jau turi. Telieka išsiaiškinti iš kurią antro etapo grupę patys labiau norėtų atsidurti.
2 Vieta - X. 1 vietą pasaulio NT rinktinių reitinge užimanti Izraelio rinktinė iki pat paskutiniojo turo negali būti tikra, jog pateks į kitą etapą. O grupių etape paskutinioji akistata jos laukia ne su kuo kitu, o būtent su Portugalijos rinktine, kuri iki šiol yra iškovojusi tiek pat pergalių kiek ir Izraelis. Tad abiejoms rinktinėms šios dvikovos kaina bilietas į kitą etapą, tad vargu ar kuri pasiduos be kovos.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Portugalija – Izraelis

This Post:
44
309325.173 in reply to 309325.172
Date: 11/23/2021 09:05:04
Overall Posts Rated:
377377
Grupė D
1 Vieta - X. Nors ir ryškus grupės favoritas, Vokietijos rinktinė, savo kišenėje jau turi bilietą į kitą etapą, tačiau teisybės dėlei negalima vienareikšmiškai teigti, jog būtent ji ir užims pirmą vietą D grupėje. Įspūdinga 103 taškų persvara prieš artimiausią konkurentę Anglijos rinktinę vis tiek palieka vietos utopiniams scenarijams, kuriuose Vokietija pralaimi prieš Šveicarijos rinktinę, o Anglijos dvyliktukas 100+ taškų persvara laimi prieš savo stipriausios sudėties nenustačiusią Kipro rinktinę. Neįmanoma sakote? Galbūt.
2 Vieta - X. Jei prieš akimirką aprašytas utopinis atvejis skambėjo kaip pasaka prieš miegą, tai bijau, net rašyti tą, kuriame Šveicarija galėtų iš trečiosios vietos, sekančių rungtynių metu prieš Vokietijos rinktinę pakilti į antrą grupės vietą aplenkdama Anglijos rinktinę, nuo kurios atsilieka -120 +- santykiu. Tad be sąžinės graužaties paliksiu tai jūsų pačių fantazijai ir pareikšiu, jog į kitą etapą turėtų važiuoti Vokietijos ir Anglijos rinktinės.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Vokietija - Šveicarija

Grupė E
1 Vieta - X. Jei prieš 6 turą Lenkijos ekipa buvo vienvaldė grupės lyderė, tai pirmadienį patirtas pralaimėjimas prieš visas jėgas atidavusią Bulgarijos rinktinę įnešė bent žiupsnelį intrigos į grupę, kurioje jos kaip ir neturėjo būti, bent jau kalbant apie pirmąją vietą joje. Solidi +51 taško persvara prieš tiek pat pergalių turinčią Bulgarijos rinktinę net ir prisimerkiant prieš faktą, jog abi šios rinktinės paskutiniame ture susitiks su vienas iš paskutiniųjų vietų grupėje užimančiomis rinktinėmis (Lenkija rungtyniaus prieš Juodkalniją, Bulgarija prieš Maltą). Jei reiktų spėti, panašu, jog daugiau netikėtumų nebus ir Lenkijos rinktinė išlaikys lyderės poziciją.
2 Vieta - X. Jei sutiksite, jog grupėje pirmą vietą užims Lenkija, tai sutiksite ir su tuo, kad antroji greičiausiai atiteks Bulgarijai. Vos viena pergale nuo jos atsiliekančios Nyderlandų ir Latvijos rinktinės paskutiniame ture ateinančią savaitę susitiks tarpusavyje ir kažkuri tikrai įsirašys dar vieną pergalę į savo sąskaitą. Nežinau kokių burtų viena iš jų turėtų imtis, jog priverstų Bulgarus suklupti lygioje vietoje ir pralaimėjus Maltai užleisti vietą keliaujant į kitą etapą.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Nyderlandai - Latvija
Malta - Bulgarija

Grupė F
1 Vieta - X. Dabartinė grupės lyderė Italijos rinktinė paskutines rungtynes sužais su Austrijos komanda. Į kitą etapą tikrai keliaujantys Italai net ir pralaimėjimo atveju turi beveik 100 +- taškų rezervą prieš artimiausią persekiotoją. Nežinau kaip jūsų, bet mano fantazijos rezervas jau išseko ir nematau kaip kažkas galėtų aplenkti Italus.
2 Vieta - X. Belgijos liūtai ar niekada nepasiduodantys Vengrai? Tarpusavyje pirmadienį rungtynes žaidžiančios rinktinės, panašu, turi savų argumentų, kuri iš jų turėtų keliauti į kitą etapą.

Grupės rungtynės, į kurias verta užsukti bent akimirkai:
Belgija - Vengrija



Numatomos 1 grupių etapo baigtys:

Grupė A
1 vieta - Lietuva
2 vieta - Čekija/Graikija

Grupė B
1 vieta - Ispanija
2 vieta - Serbija/Slovėnija

Grupė C
1 vieta - Prancūzija
2 vieta - Izraelis/Portugalija

Grupė D
1 vieta - Vokietija
2 vieta - Anglija

Grupė E
1 vieta - Lenkija
2 vieta - Bulgarija

Grupė F
1 vieta - Italija
2 vieta - Belgija/Vengrija



Numatomos kito grupių etapo grupės:

Grupė G
Lietuva
Serbija/Slovėnija
Prancūzija
Anglija
Lenkija
Belgija/Vengrija

Grupė H
Čekija/Graikija
Ispanija
Izraelis/Portugalija
Vokietija
Bulgarija
Italija



Jei radote klaidų, prašau informuoti ir kaip galėdamas greičiau pamėginsiu jas ištaisyti. Ačiū!

This Post:
22
309325.174 in reply to 309325.173
Date: 11/23/2021 10:52:13
Vilniaus BRIGADA
II.1
Overall Posts Rated:
192192
As manau, kad tu galetum globale angliskai rasyti apzvalgas nes jos issamios ir idomios. Manau daug kam tai patiktu ir padidintu susidomejima rinktiniu varzybomis.

Founded in S7 | Returned in S30
This Post:
11
309325.175 in reply to 309325.173
Date: 11/23/2021 11:19:52
Regbininkai
LBBL
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
RugbyGuys
Super apžvalgos! Taip ir toliau!

Advertisement