BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1212
313108.2 in reply to 313108.1
Date: 01/13/2022 07:48:44
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Kot kaže, resnih kandidatov za prihodnje vodenje U-21 nimamo. Osebno sem sicer v precepu, ampak.. vseeno mislim da lahko konkretno odvodim zadeve ter poizkušam stopati po sensiman-ovih stopinjah.

Skratka, par točk:
-Osebno vidim U-21 kot projekt skupnosti, namreč nemogoče je doseči uspeh, brez neke povezanosti. Zavoljo tega sem tudi mnenja, da je potrebno reprezentanco bodržati v domačih rokah.

-Slovenski discord kanal je v preteklosti že kazal znake v pravo smer, kako se kot povezana skupnost lahko lotimo tako skavtinga kot priprave na tekmece - temu bi sam osebno v prihodnje dal še večji poudarek. Seveda na koncu nekako odločitev pade na selektorja (sploh če je več različnih mnenj), ampak več glav več ve.

-Sensiman je postavil neverjetne temelje (pa kaj samo temelje, dokončal je Sagrado Familijo) kar se tiče rednega pesnjenja match reportov.. tudi brez ogleda tekem tako dobiš nekakšen občutek kako je tekma potekala in se odvila. Ne bom oviknaril - v tem smislu verjetno lahko bivšemu selektorju samo "glancam kopačke", vendar se bom potrudil, da tradicija ne zamre. Bo pa verjetno malo manj zabavno in zanimivo.. predvsem pa slovnično slabše spisano.

-Vkolikor je kak zares zagret kandidat, ki ima res veliko motivacijo in željo voditi reprezentanco in v zadevo vključiti skupnost/discord, sem se pripravljen umakniti ter sodelovati "iz strani", vkolikor pa takšnega kandidata ni.. hja, imate tukaj mene

Če so kakršnakoli vprašanja in dileme, kar na plano, ali tu ali pa na našem discordu, z veseljem predebatiram.

LP,

Rn5ho