BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [U21] Sezona 56

[U21] Sezona 56

Set priority
Show messages by
This Post:
33
313420.11 in reply to 313420.10
Date: 03/08/2022 16:03:14
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Zdravo - spodaj bom objavil copy + paste objave iz discorda.

"No, sezona je zaključena. Žal mi je, da v zadnjih tednih nisem uspel skupaj spraviti kakšnih (zanimivih) povzetkov, vendar kot sem omenil, žel je tudi meni zagodlo "življenje", ki mi je vzelo veliko energije pri opravljanju U-21 dela. Rezultati so sicer odkar se je vse skupaj zgodilo, celo boljši kot pa so bili pred tem, ampak je kar je 😛

Skratka, sezona je bila neuspešna. Cilj je bila končnica in vse kar je manj od tega, seveda osebno smatram kot neuspeh. Izgovorov ne bom iskal - so bili predebatirani že tekom sezone, na koncu pod črto lahko zaključimo, da sem taktično izgubil vse 3 tekme, ki so štele največ in smo jih tudi izgubili.

Kaj sedaj? Hja, tu bi morda kar rabil kak nasvet @sensiman [LJP], kaj je najboljša poteza, ko si že takole sredi sezone zaključil s tekmovalnimi ambicijami? Čeprav glede na dobre rezultate, tudi on s tem nima kaj dosti izkušenj 😛

Bom pa seveda čimprej probal začeti s popisom za naslednjo sezono - v prihodnji sezoni bomo seveda glavne adute imeli pod košem, saj bosta glavna nosilca Lapornik in Franko (oba trenirana s strani Straških Navihancev, velika pohvala @[Straški navihanci] Ketera ), ki sta bila kljub starosti že v tej sezoni praktično naša glavna visoka igralca.

Kaj več razen tega, pa bom lahko napisal po pogovoru s trenerji glavnih kandidatov 🙂

Obenem sem tudi že obvestil trenerje trenutnih U-21 reprezentantov, da seveda lahko igralce prodajo oziroma da je sezona tekmovalno zaključena.

LP,

Rn5ho"

This Post:
33
313420.12 in reply to 313420.11
Date: 03/14/2022 08:32:46
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Pozdravljeni,

kratek popis dogodgov v zadnjem času:

1. Življenje je žal prineslo polno nepričakovanih obveznosti/neprijetnosti v zadnjem času, zaradi česar je trpela moja aktivnost/fokusiranost na BB. Zadeve se počasi umirjajo..

2. Opravljena je bila menjava generacije. Še enkrat - hvala vsem trenerjem, ki so vestno trenirali in vzdrževali formo, zelo mi je žal, da je bila sezona tako kratka in si res želim da bi lahko nekateri vrhunski igralci pokazali več na velikem odru, a žal je bilo kar je bilo..

3. Sedaj gledam(o) naprej v prihodnost. Imamo lepo število talentiranih 20-letnikov in danes/jutri bom vzpostavil kontakt z njihovimi lastniki, da se jih čimbolje pripravi za naslednjo sezono. Menim da imamo odlične igralce, s katerimi bomo lahko računali na spodoben rezultat..

4. Danes smo odigrali prvo prijatelsko tekmo proti reprezentanci Švice - tudi oni so osvojili 3. mesto s 4 zmagami in 3 porazi. Za razliko od nas, so oni igrali s svojimi 21-letniki, medtem ko smo mi predstavili svoje 20/19-letnike. Tekmo smo sicer izgubili, vendar bili v igri za zmago skoraj do zadnjega - poraz za 10 točk je seveda dober obet za naprej, sploh ob dejstvu da niti pripravljenost ni bila na visokem nivoju.

LP,

Rn5ho