BuzzerBeater Forums

BB România > NT U21 S57

NT U21 S57

Set priority
Show messages by
From: RaresVP
This Post:
22
314905.1
Date: 05/24/2022 08:56:43
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Salutare tuturor!

Sunt Rareș, managerul U21 din sezonul actual și cel precedent.

înainte de toate vreau sa le mulțumesc userilor care ajuta echipa națională de tineret cu antrenamentele jucătorilor și cu jucătorii în sine și mulțumesc persoanelor care mă susțin și susțin echipa națională a României!

Sezonul trecut a fost unul de compromis, dar pe care l-am încheiat intr-o maniera frumoasa și cu câteva meciuri câștigate neașteptat.

In continuare lipsa de jucatori și de antrenament se vede. Sunt prea putini potențiali U21 și concurenta e mică.

în acest sezon am început cu un dezamăgitor 0-3 și acesta este principalul motiv pt care mă simt dator sa vorbesc cu comunitatea. Primele meciuri au fost dezastruoase, încercând mai multe tactici și căutând compromisul ideal pentru echipa. Lotul este unul complicat, cu forme slabe (aici fac apel la toți cei care dețin jucatori la U21 și ii rog sa aibă grija la forme, deoarece influențează enorm parcursul echipei naționale la meciuri. un 48-70 de min săptămânal e ideal) la început de sezon am plecat cu entuziasm 1, probabil și din pricina faptului ca tot lotul a fost modificat. a fost o lupta pt entuziasm în primele 3 meciuri.

Ultimul meci, cu Nigeria a fost câștigat de noi, dar și adversarul a fost mai slab. Salarial vorbind, avem o echipa buna, dar realist, duce lipsa mare de atac și acest lucru se vede. încercăm sa facem o impresie cât mai buna, iar sezoanele viitoare sunt mai promițătoare. exista potențial, sunt jucatori antrenați care vor prinde echipa națională și atunci speram la o figura mai frumoasa. din păcate concurenta este tot mică și aici rog fiecare user care e dispus sa antreneze sa scrie aici sau sa îmi lase mesaj privat.

Mulțumesc tuturor de susținere!

dacă aveți întrebări sau alte nelămuriri puteți scrie mai jos

From: RaresVP

This Post:
00
314905.2 in reply to 314905.1
Date: 07/01/2022 10:41:33
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Salut tuturor!

Cu o mica intarziere scriu si aici, deoarece am fost foarte ocupat in ultima vreme si nu am apucat sa dau un "comunicat" direct!

Asadar, mandatul meu la U21 s-a terminat, mai urmeaza doar amicale si voiam sa multumesc tuturor userilor care antreneaza si prezinta interes pentru echipa U21 a Romaniei.

Nu am facut minuni de-alungul acestui mandat si nici nu aveam cum, dar evolutia per total a fost peste ceea ce ma asteptam. Ducem lipsa severa de jucatori, de useri care antreneaza si de interes. Suntem putini si de aceea U21, sub conducerea oricarui alt viitor manager, are nevoie de tot sprijinul. Am avut probleme de forme, am avut probleme in atac si probleme de entuziasm din cauza schimbarii constante a lotului. Jucatorii, mai ales in cel de-al doilea sezon, au dus o lipsa masiva de skilluri de atac, de aici si multiplele tentative de incercari de tactici din sezonul secund. Primul a fost un sezon bun, peste asteptari, sincer, al doilea putin dezamagitor, din factori multiplii.

Sunt in curs de antrenament cateva sperante pentru echipa viitoare U21, atat la mine cat si la alti useri. De asemenea, in sezoanele urmatoare mai multi useri experimentati vor incepe antrenamentul U21, posibil si eu cu prima echipa.

Pentru un prim mandat, overall sunt multumit de ceea ce am realizat, mai ales ca U21 este complet diferit de tot ce inseamna Romania/Utopia, atat ca tactici de joc cat si al tiparului jucatorilor. A fost mai mult un mandat de invatare, fara vreo speranta sau vreun target clar, care a avut si cateva rezultate frumoase. Voi candida si anul viitor si sper sa fiu votat din nou.

Multumesc tuturor pentru ajutor si sustinere si sper sa ne auzim in S58 din aceeasi postura.

Va salut!

From: Otis

This Post:
11
314905.3 in reply to 314905.2
Date: 07/01/2022 13:43:01
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
personal as vrea sa subliniez ca ce face Rares momentan e fix ce trebuie.

tactica la u21, ordine, victorii sunt echivalentul desertului. deocamdata abia ne permitem paine

s-a anuntat de dinainte, de cand starstr3k era la u21, ca ce urmeaza dupa e reset total. userii vechi nu puteau continua sa creasca u21 la nivelul de euro si mondial, iar din acest motiv am militat si eu ca oricine vine, sa ne asumam ca el tb sa creasca ca selectioner, iar calitatea nr 1 sa fie invatatul si nr 2 dorinta de a promova antrenamentul.

astea fiind spuse Rares, din pozitia mea cel putin, pare ca a atins toate jaloanele. ii voi transmite si eu si starstr3k separat ce lectii sunt de tras din greselile ca selectioner facute in primul mandat, fiindca pur si simplu e prea mult de absorbit brusc. important e ca acum si els tie ce tb antrenat, ce nu. ce merita, ce nu, si care e scopul. in 2 sezoane vom avea o u21 mai buna decat am avut in ultimele 2, dar tot l;a un nivel modest. multe echipe termina ciclul de NT asa ca fermele se vor redeschide din nou pt u21, daca vor dori, fiindca la NT cel putin mai mult decat ce le-am cerut in ult 8 sezoane nu mi pot permite si nici nu pot miza pe atata interes, pentru "jocul altuia"

asa ca zic sa fim multumiti, drumul e cel bun.

From: RaresVP

To: Otis
This Post:
22
314905.4 in reply to 314905.3
Date: 07/02/2022 03:34:01
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Multumesc mult, Otis! Sper ca lumea sa fie de aceeasi parere