BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
315393.2 in reply to 315393.1
Date: 07/31/2022 19:03:58
Panikaionios
III.2
Overall Posts Rated:
66
Και παλι νεα σεζον και παλι η απολυτη σιωπη και τελικα...αφηστε θα σας πω τι θα συμβει...οι γνωστοι σε ολους μας κλικα θα βγαλει τον ιδιο και παλι...βαρετη διαδικασια...κατι σαν τις στημενες εκλογες του Παπαδοπουλου...αλλα εγω εδω θα συνεχισω να ακολουθω την τυπικη οδο...και ας ερθουν τα τσοπανοσκυλα να με κραξουν...σας ευχαριστω που δεν με βγαζεται ψευτη...!!


επειδη ομως εδω δεν ειμαι για να κραξω μονο το καθεστως "Βασιλακοπουλου" αλλα για να ζητησω την εμπιστοσυνη απ οσους τυχει να διαβασουν αυτο το φορουμ...δε σας υποσχομαι τιποτα γιατι παιχτες δεν παραγονται και το ροστερ που θα επιλεγει θα ειναι τετοιο ωστε να προσπαθησει για το καλυτερο...τωρα αν θα παει καλυτερα ή χειροτερα απο πριν η ιστορια θα το δειξει...δεν ειδα αλλωστε και κανενα τιτλο τοσο καιρο που οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι στο τιμονι της εθνικης...ας δουμε και κατι αλλο...ας δοκιμασουμε και κατι διαφορετικο και ας τους απογοητευσουμε λιγακι!!Αλλωστε παιχνιδι ειναι αλλωτε κερδιζεις αλλοτε χανεις!!!

Τα παμε!!!και εις αυριον τα σπουδαια!!!

This Post:
55
315393.3 in reply to 315393.2
Date: 08/01/2022 08:06:40
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Αλλαγή ρόλων!

Από assistant manager, πρώτος και από πρώτος, assistant manager! Το πρώτο αφορά εμένα και το δεύτερο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της U21, scoko. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συζήτησης αναφορικά με το μέλλον της Εθνικής Νέων καθότι ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τα αχαρτογράφητα ύδατα της Α1.

Όσον αφορά το team, θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον μάνατζερ των PapTigers και εξαιρετικό σκάουτερ, A.Rose, με τον οποίο υπήρξε άψογη συνεργασία. Θα υπάρξει συζήτηση και με τον gatienextra των Yasaka που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να μπει στο team ενώ τέλος θα γίνει κουβέντα και με τον karapatsakidi. Την περσινή σεζόν ο Κρητικός δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε για να καθοδηγήσει ορισμένους μάνατζερ και τα παικτάκια τους. Η κουβέντα θα περιλαμβάνει και το αύριο της Εθνικής Νέων καθότι η υποψηφιότητά μου θα είναι και η τελευταία των "νυχτερίδων" όσον αφορά την U21.

Την πρώτη διετία η ομάδα έκανε βήματα μπροστά. Όποιος διαβάζει το φόρουμ της U21 είναι ενήμερος. Μένει να δούμε στην επόμενη (εάν εκλεγούμε) που μπορεί να φτάσει.


From: RichOne
This Post:
22
315393.4 in reply to 315393.3
Date: 08/02/2022 02:28:40
GoodLuckRookies
III.14
Overall Posts Rated:
6363
Χρόνος υπάρχει.Όρεξη υπάρχει.Σεντόνια αν σας αρέσουν θα γράφουμε.

Πέρα από την πλάκα θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με κάποια από τις Εθνικές.Είναι δύσκολο να πάμε κατευθείαν στην μεγάλη οπότε ας ξεκινήσουμε με την μικρή.Η αλήθεια είναι ότι το έμπειρο team της U21 έχει κάνει καλή δουλειά και λογικό να τους εμπιστεύεται ο κόσμος.Παρόλα αυτά η συμμετοχή είναι τζάμπα οπότε είπα να δοκιμάσω. Αν δεν εκλεγώ που είναι και το πιο λογικό είμαι πρόθυμος να ασχοληθώ και σαν τρίτος αν χρειάζεται άτομα το team.