BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
1010
316477.3 in reply to 316477.2
Date: 11/02/2022 04:15:17
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα,

Πλέον και επίσημα σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου στο φόρουμ της εθνικής, θέτω/θέτουμε υποψηφιότητα για να αναλάβουμε την εθνική ομάδα. Αναφέρομε φυσικά πέραν του εαυτού μου στους τεράστιο (144664), Aimar 21(142770) και bobos-re (143905) όπου μαζί θα αποτελέσουμε ένα τιμ τεσσάρων (για την ώρα) ατόμων.

Στόχος μας ξαναλέω θα είναι να διασκεδάσουμε όλοι μαζί γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μαζί με την διασκέδαση όμως θελουμε να χτίσουμε και κάτι καλό και όχι μόνο εφήμερο. Υπάρχει όρεξη ώστε να δοθούν οδηγίες στην κοινότητα όσο αφορά την προπόνηση και το χτίσιμο παικτών ώστε να μπορέσουμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε στο αναπτυξιακό κομμάτι.

Όσο αφορά το άμεσο αγωνιστικό κομμάτι εάν με το καλό εκλεχθούμε, θα προσπαθήσουμε φυσικά για το καλύτερο. Προφανώς και είναι παρά πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πιο συγκεκριμένα πράγματα όταν δεν γνωρίζουμε καν όλα τα σκιλσετ που υπάρχουν εκεί έξω.

Το σημαντικό για την ώρα είναι ότι υπάρχει όρεξη, θα προσπαθήσουμε και οι 4 μας να ζωντανέψουμε το φόρουμ όσο μπορούμε και θα χαρούμε πολύ να τα λέμε μαζί εκεί αλλά και ζωντανά κατα την διάρκεια των παιχνιδιών κάθε Δευτέρα.

Ευχαριστούμε πολύ όσους διαβάσατε το μήνυμα και εκτιμούμε πολύ την στήριξη σας.

Καλή συνέχεια.