BuzzerBeater Forums

BB Eesti > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: SiimV
This Post:
22
316564.2 in reply to 316564.1
Date: 11/07/2022 02:27:30
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
380380
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Tere kõigile!

Kirjutan ka siia foorumisse väikese jutu, et inimesed, kes ei soovi või pole veel Eesti BB Discordiga liitunud kah natukene parema pildi ette saaks. Kiire promo: kes veel pole liitunud, küsige BB kirja teel julgelt link!

Järjekordsed NT valimised. Usun, et jer oleks hea meelega jätkanud, aga tal vähe kiiremad ajad ees ning NT kohustust lisaks ei soovinud. Austame mehe soove ning täname tehtud töö eest- Sellest tulenevalt mõtlesin, et täidaks siis ise uuesti NT kohustusi, kui valimised peaks edukalt minema. Valimiste lõpuni jäänud enamvähem 24h ning tegelikult on ikkagi üsna kurb, et siiani foorumid tühjad püsinud. Arvestades, et me pole nüüd päris mini riik BB mõttes, siis võiks ikkagi mingi debatt ja enda müümine ikkagi toimuda.

Aitab lobast ja nüüd väikene promo ring. Nagu pikemad olijad teavad, siis olin NT treener ka 55,56 hooajal, abitreener enne seda ning 57,58 hooaegadel abistasin rohkem U21 tegemisi. Mingid teadmised võiks rahvuskoondise juhtimisest olemas olla ning kindlasti on ka natukene kontakte, et taktikaplaanide ja skautimisega seotud küsimustes abi leida.
NT koondise praeguse seisu kohta tean järgnevat, et praegu on tulemas verevahetuse hooajad. Meie tuumik, mis oma 5-6 hooaega meid vedas on vanaks jäänud (vb Sepp veel ikkagi mahub satsi), aga peamiselt ootame, et mõningate hooaegade eest projekti raames võetud mehed sirguksid ning tegusid hakkaksid tegema. Sealt nii mõndagi head meest oodata, aga kindlasti oleks neid võinud rohkem olla. Üksikuid kirkamaid kriite on muidugi ka vahepeal sirgunud, kes meie taset mingil määral vähemalt üleval hoiavad.

Ka tuleva hooaja graafik on väljas. Meie ranking 27. Rasked mängud kohe hooaja alguses, kus vastu tulevad Sloveenia (rank 23) ja värske MM võitja Prantsusmaa. Peale seda jätkame keskmiselt tugeva Rumeeniaga ning alles siis paar lihtsamat mängu. Veel kõige lõpus samuti ohtlik Rootsi. Päris lootusetu seis kindlasti pole, aga meestelt vaja korralikku eneseületust, et me saaksime top 2 hulka ning vahegruppi edasi.

Head tulevat BB hooaega ning ärge unustage valikut teha!