BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
316639.2 in reply to 316639.1
Date: 11/03/2022 14:45:11
Kerlci
SKL
Overall Posts Rated:
14951495
Second Team:
Kerlci II
Lep pozdrav,

ponovno sem se odločil kandidirati za selektorja članske reprezentance. Delno zato, ker me delo veseli, delno tudi zato, ker, kljub mojim subtilnim in manj subtilnim pozivom, še ni vskočil drug kandidat, ki bi bil zaenkrat vsaj malo aktiven na slovenski BB sceni.

V zadnjem mandatu smo imeli za seboj razmeroma uspešno evropsko prvenstvo, vsak preboj v drugi krog je seveda lep dosežek. Žal nam tam še ni uspelo pustiti večjega vtisa. Na tolažilnem turnirju smo v pretekli sezoni prikazali nekaj lepih predstav, žal pa smo nato izpadli že v prvem krogu končnice. Deloma zato, ker smo želeli iti čimdlje in tako nekoliko taktizirali, deloma tudi zato, ker so imeli naši tekmeci Malezijci pred očmi zgolj zmago nad nami, ki jim je kasneje res prinesla glavno nagrado - gostiteljstvo azijskega prvenstva v tej sezoni.

Stanje v reprezentanci je trenutno vzpodbudno, poslovili so se sicer nekateri zaslužni iz preteklih sezon - Kostja Srnec, tik pred odhodom je tudi Oliver Simčič, še to sezono bo vztrajal Tibor Kološa, a z njihovimi nasledniki ni strahu, da ne bi vsaj obdržali trenutne kakovosti. Bolj me skrbi dejstvo, da je vedno manj naših mlajših reprezentantov v domačih rokah. In še znaten delež tistih ki so, je v pretekli sezoni igralo precej malo, ker so enostavno bili preslabo pripravljeni. Mislim, da je skrb za redno pripravljenost dokaj enostavna, in seveda ne pomeni nobenega odrekanja, pač pa prinaša zgolj pozitivne stvari tako reprezentanci, kot tudi lastnikom reprezentantov. Upam, da se bo to v tej sezoni spremenilo Pričakujem sicer, da bo trenutna generacija 21-25 letnikov še močnejša, kot je ta trenutna.

Na tolažilnem turnirju je zmagala reprezentanca Nizozemske, ki bo v novi sezoni gostila evropsko prvenstvo. Tako bomo v skupini igrali skupaj z aktualnimi svetovnimi in evropskimi prvaki Francozi, Estonci, Romuni, Švedi, Čehi, Škoti in Valižani. Skupina izgleda izenačena, verjetno smo mi tudi v praksi v vlogi drugega nosilca, kar pa prinaša nekoliko večje breme, zato nam zagotovo ne bo lahko. A več o tem po končanih volitvah, če bom seveda izvoljen.

Skratka, zaenkrat mislim, da sem dokaj uspešno sodeloval z večino lastnikov, občasno se je zgodila kakšna napaka iz moje ali njihove/vaše strani, a po toliko sezonah ni to nič nenavadnega in v primeru izvolitve se veselim nadaljnjega sodelovanja. Želim si tudi vašega feedbacka, kritik in pohval, bodisi tu na forumu, ali pa na našem discord kanalu. Upam tudi, da se za mesto selektorja kmalu navduši še kdo, dodal bi, da ni dovolj zgolj klikniti na gumb za prijavo, ampak (vsaj po mojem) vsaj predstaviti razloge in svojo vizijo.

Lep pozdrav in hvala za udeležbo na volitvah



Last edited by Deschamps at 11/03/2022 14:45:50

This Post:
11
316639.3 in reply to 316639.1
Date: 11/05/2022 04:05:06
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Pozdravljeni!
Za vložitev selektorske kandidature SLO članske reprezentance sem se odločil, da bi po mandatih Deschampsa znova zavel svež veter v SLO reprezentanci in bi dobili novega selektorja, ki bi imel priložnost, da se izkaže in pokaže iz kakšnega testa je narejen.
S SLO reprezentanco bi lahko v naslednjih dveh sezonah prišli zelo daleč, saj imamo že sedaj zelo dobre članske igralce, ob navalu mladih igralcev, ki prihajajo pa bi lahko prišli v sam svetovni vrh.

Če bi postal selektor pa bi k pomoči povabil tudi selektorja SLO mladinske reprezentance, saj se le s sodelovanjem med mladinsko in člansko reprezentanco pride do uspeha. Vsi članski reprezentantje so namreč nekoč bili dobri mladinci, ki so lahko le z dobrim treningom in pravilno minutažo prišli do nivoja, na katerem so sedaj.

Želim si, da bi dobil priložnost, da se izkažem, saj sem zagnan, dobro podučen in pripravljen vložiti svoj čas in energijo za odličen dosežen rezultat z našo člansko reprezentanco.🇸🇮

Upam da sem vas prepričal in se boste odločili zame na volitvah, ter mi dali možnost, da se izkažem in pokažem, da v reprezentančnem svetu ne obstaja samo Deschamps, temveč ima Slovenija še veliko dobrih selektorjev, ki pa so ostali v njegovi senci in čakajo kot nebrušeni dragulji, da se izlažejo in dobijo priložnost, da na sončni svetlobi zasvetijo v vsem svojem sijaju.

NAJ ZAVEJE SVEŽ VETER SPREMEMBE, LE SKUPAJ BOMO POPELJALI SLOVENSKI BB DO STARE SLAVE IN ŠE VIŠJE. 🔝🇸🇮

"Če obstaja kaj, kar zares pripomore k uspehu v življenju, potem je to sposobnost potegniti uspeh iz poraza."⭐ William Marston.

Že v naprej se vam zahvaljujem za vsak vaš oddan glas.

Vljudno Vas pozdravljam,
Seraphim🏀

Last edited by Seraphim at 11/05/2022 04:22:16

From: brancin
This Post:
22
316639.4 in reply to 316639.3
Date: 11/05/2022 06:46:10
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Čas je za revolucijo, hvala za glasove

From: zivicb

This Post:
44
316639.5 in reply to 316639.4
Date: 11/05/2022 17:20:59
ForzaM08
II.3
Overall Posts Rated:
2727
Nič nebomo govorli... Samo delali. Garanje v obrambi, borba do zadnjega atoma... To je to.
Boli me k... kje so mladi ... Kdo jih trenira. Jaz sem selektor. Delam z igralci, ki jih imam na voljo. Tist, ki bo poklican more igrat tak, ko se od njega pričakuje.
In pa seveda, da ne pozabim...kartanje pa pijančevanje ne bo prepovedano. Dokler bojo rezultati!