BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
316640.2 in reply to 316640.1
Date: 11/05/2022 04:09:51
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Pozdravljeni!
V kolikor imate dodatna vprašanja okoli mojih načrtov, Vas zanima, kako bi potekalo moje vodenje članske reprezentance ali imate okoli moje kandidature kakšen pomislek mi lahko tu zastavite vprašanja, na katera Vam bom z veseljem odgovoril.😊

Skupaj smo močnejši in zmoremo preko vseh preprek.🔝

Vljudno Vas pozdravljam,
Seraphim.🏀

Last edited by Seraphim at 11/05/2022 04:10:27

This Post:
11
316640.3 in reply to 316640.2
Date: 11/05/2022 07:23:24
Prekmurje Storks
II.2
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Pozdravljen,

pozdravljam tvojo odlocitev o kanditaturi, zato mogoce vprasanje ali dve na to temo

1) koliko prostega casa si pripravljen vloziti v to?

Nenazadnje, BB klikamo iz uzitka, da pobegnemo skrbem v RL, reprezentanca pa je nam mnogim, nekaksen dodaten "bonboncek", s katerim se radi posladkamo ob ponedeljkih :p

2) kaj je bilo odlocilno, da si se odlocil, da je cas za spremembo na vrhu reprezentance?

Mogoce nisi zadovoljen z vodenjem reprezentance trenutnega selektorja? Njegova aktivnost? Ali kaj drugega?

3) kaksen je tvoj nacrt za prihodnost?

Katere izboljsave bi mogoce uvedel oziroma spremenil, kakse so tvoje ambicije, mogoce naskok na sam vrh,itd.

4) kakse so tvoje izkusnje?

Zdi se mi, da je vodenje reprezentance vseeno drugace kot lastne ekipe...

Hvala za odgovore in lepo pozdravljen

Edit: na ta post lahko oz. je zazeljeno, da odgovorijo vsi protikandidati

Last edited by Petracarek at 11/05/2022 07:27:15

This Post:
11
316640.4 in reply to 316640.3
Date: 11/05/2022 09:02:51
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Petracarek, pozdravljen. Hvala, ker si si vzel čas in mi namenil nekaj zanimivih vprašanj. Naj podam svoje odgovore na njih:

1. Vsak dan si za sprostitev vzamem nekaj časa za BB, predvsem pred pomembnimi tekmami pa namenim več časa, da preučim zgodovino nasprotnikovih dvobojev ter določim taktiko oz. podam napoved le-te. Glede na to, da sem se po letih brez BB-ja vrnil nazaj, pa je motivacija še toliko večja.

2. Predvsem zato, ker je Deschamps že 12 sezon na čelu reprezentance in bi bil čas, da se še kdo drug izkaže in pokaže, kakšen je maksimalni doseg trenutne reprezentance (o točnih rezultatih govorim težje, ker ne razpolagam s podatki o sposobnostih reprezentantov oz. morebitnih kandidatih za reprezentante), vidim pa zagnanost pri mladinskem selektorju in se mi zdi, da bi znala odlično sodelovati ter oživiti BB skupnost v Sloveniji.
Ko sem prvič prišel na BB sem kandidiral proti ElanNM-ju (ki je imel podobno dolgo selektorsko obdobje) in takrat izgubil, zato je želja še toliko večja, da začnem novo obdobje in našo državno reprezentanco okitim z novimi lovorikami.

3. Vsakdo si želi naskoka na sam vrh, a ker trenutno ne razpolagam s sposobnostmi reprezentantov, težko govorim o možnostih, ki jih imamo, da bi porazili svetovne prvake, reprezebtanco Francije, sem pa prepričan, da se da iz naše reprezentance izvleči več, kot smo izvlekli v sezoni 58 in želim si prav to, da bi z dano reprezentanco dosegal njen maksimum in občasno, z malo sreče, posegal po mestih, na katerih nas nihče ne bi pričakoval.

4. BB sem začel igrati pred leti, natančneje v 14. sezoni in bil aktiven igralec do 25 sezone, nato pa se od njega umaknil za nekaj časa, vse do prejšnje sezone. Igra me je pritegnila nazaj, ker vključuje veliko razmišljanja, logike, statistike in poznavanja taktike. Stvari, ki me veselijo in mojemu umu omogočajo, da se odklopi po napornih dneh v RL.😊

Vljudno pozdravljam vse člane BB-ja in Vam želim obilico uspehov v novi sezono za vsak oddan glas in izkazano zaupanje, pa se Vam že v naprej zahvaljujem.

LP,
Seraphim🏀

Last edited by Seraphim at 11/05/2022 09:22:48

From: Eli

This Post:
11
316640.5 in reply to 316640.4
Date: 11/06/2022 03:04:18
New York Titans
II.1
Overall Posts Rated:
7272
Od sezone 25 pa do danes se je veliko spremenilo v BB.

From: Seraphim

To: Eli
This Post:
00
316640.6 in reply to 316640.5
Date: 11/06/2022 04:43:47
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Pozdravljen, Eli!
Iskreno moram reči, da sem mislil, da bo sprememba večja, ko sem se po vseh teh letih ponovno prijavil v BB. Opazil sem, da je bil dopolnjen game engine in so določene stvari malo drugačne, a osnova je ista. Žalosti me predvsem to, da je veliko manj aktivnih uporabnikov in so diskusije na slovenskem forumu praktično zamrle, včasih se je namreč tu objavljalo na dnevni ravni, kar je novim uporabnikom omogočalo hitrejše spoznavanjem igre, ostalim pa povečalo zanimivost igre oz. jim pomagalo optimizirati trening reprezentantov.
Želim si, da bi se ponovno vrnili v obdobje aktivnega foruma in tako povečali zanimivost BB-ja ter pritegnili nove slovenske uporabnike, kar bi povečalo bazen talentov in nam omogočilo, da bi sestavili močnejšo reprezentanco. Opažam namreč, da je ogromno novih uporabnikov, ki se prijavijo, a nato opazijo, da se na forumu nič ne dogaja, kar jim naredi igro preveč dolgočasno/ monotono in posledično se po nekaj mesecih odločijo, da bodo BB prenehali igrati.

Tudi to je eden izmed razlogov, da sem aktiven na forumu, da odgovarjam in da sem se prijavil na volitve za selektorja naše članske reprezentance. Želim si narediti spremembo in vdihniti življenje v slovensko BB skupnost, da bi se vrnil čar BB-ja, ki nas je navduševal v začetnih letih in bi skupaj popeljali slovensko reprezentanco na svetovni vrh. 🔝

Potrebujem zgolj priložnost, da se izkažem, nato pa bodo rezultati govorili zase.

LP,
Seraphim🏀

From: Ketera

This Post:
33
316640.7 in reply to 316640.6
Date: 11/06/2022 07:15:24
Straški navihanci
SKL
Overall Posts Rated:
3333
Second Team:
Straški nadobudneži
Glede aktivnosti je bilo v preteklih sezonah predvsem s strani obeh trenutnih selektorjev in prejšnjega U21 selektorja Sensimana narejenega kar precej. Mislim, da aktivnosti in spodbujanja k debati ni manjkalo. S tem namenom je trenutni selektor U21 ustvaril tudi slovenski BB discord kanal, kjer se je volumen komunikacije precej povečal, saj discord vseeno ponuja precej hitrejšo in učinkovitejšo komunikacijo. Je pa žal tudi tam to precej omejeno in nekako v valovih. Poleg selektorjev je dokaj redno aktivnih morda še 2-3 uporabnikov. Občutek je, da uporabniki nimajo ravno želje bo sodelovanju v razpravah. Ampak vseeno je to le igra, ki jo igramo za sprostitev in v prvi vrsti se mi zdi, da večino pritegne ravno to kako časovno nepotratna je

Če še nisi na discordu, še tukaj objavljam link do našega kanala, ki je sicer bil že ogromno krat objavljen po različnih slovenskih forumih : (https://discord.gg/q9k2sSEe)

Sam menim, da se je že v tem času, odkar jaz igram (mislim da od sezone 42) BB precej spremenil. Trening je mnogo hitrejši, glede na to, da sploh s svojo drugo ekipo ves čas treniram za U21 lahko rečem, da napram mojim začetkom imajo sedaj moji igralci pri 21-ih do 10 TSP-jev več. S tem, da se je ravno v mojih začetkih začelo uvajati večino dodatkov pri treningu. Tu so seveda še spremembe v GE, tako glede taktik kot tudi pri stamini.

Tvoja aktivnost in zagnanost je super in lahko bi bila popestritev v naši skupnosti, to zelo pozdravljam. Morda je ena dobra priložnost, da uspeš malo aktivirat skupnost in jo spodbuditi k pogostejšemu vključevanju v debate. Vseeno mislim, da za vodenje reprezentance potrebuješ še nekaj sezon izkušenj s posodobljeno igro (moje mnenje seveda). Meni osebno se zdi, da je trenutni selektor za skupnost naredil ogromno (tudi v povezavi z zadnjima dvema U21 selektorjema), tudi rezultate smo precej dvignili. Morda je počasi pri njemu opazen padec motivacije, kar je tudi sam že nekako nakazoval v zadnjih sezonah in že večkrat pozival uporabnike z željo po vodenju reprezentance, da se javijo in se pridružijo v procesu s takšno ali drugačno pomočjo. Torej prav tako dobra priložnost, da se potencialni bodoči selektor že pred nastopom vključi ter se pripravi na vodenje

Lp.

Last edited by Ketera at 11/06/2022 07:16:06