BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [U21] Sezona 61

[U21] Sezona 61

Set priority
Show messages by
This Post:
66
319386.1
Date: 05/30/2023 04:47:28
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Lep pozdrav in dobrodošli v sezoni 61!

Pretekla sezona je torej za nami, kjer smo sicer zaostali za cilji, a kljub vsemu pokazali veliko mero kvalitete in znanja, ter za višjimi cilji zaostali priimarno zaradi manjka sreče. Vsekakor je bil to kar velik udarec, a sedaj gremo dalje in borbamo novim zmagam in ciljem naproti

Tudi v prihajajoči sezoni, bomo nasatopali v tolažilnem tekmovanju, kjer bomo še enkrat več poizkušali naskakovati naslov in s tem posledično gostiteljstvo domačega Evropskega prvenstva v prihajajoči sezoni V zadnjih dveh edicijah tega tekmovanja pod mojim vodstvom, smo prav obakrat dosegli polfinale, kjer je ravno tako obakrat od nas bila boljša izbrana vrsta Srbije - le-ti, pa tokrat ne bodo kvarili naše sezone, saj so se (zasluženo), po zmagi na prejšnjem turnirju in nato gostiteljstvu EP-ja, uvrstili še na Svetovno prvenstvo

To pa še vedno ne pomeni, da bo naloga kaj lažja - še več, tokrat gre morda za eno najtežjih edicij tolažilnega turnirja v zadnjih desetletjih, saj na njem sodelujejo kar 3 (!!!!) ekipe, ki so sicer rangirane v top 6 U-21 ekip na svetu! In sicer gre tu za klasične velesile Litvo, Madžarsko ter Poljsko. Seveda poleg njih sodeluje še vrsto drugih vrhunskih ekip, a te 3 zares izstopajo, saj so ponavadi redno udeleženci SP-jev, kjer tudi redno dosegajo vrhunske rezultate.. v zadnjih 5 sezonah je naprimer Litva osvojila naslov svetovnega prvaka (sezona 59), Poljska pa recimo naslov evropskega prvaka v sezoni 58 (prav ob zmagi nad Litvo v finalu tekmovanja). Tudi Madžarska pa je na obeh teh tekmovanjih sodelovala v polfinalu, pred tem pa tudi v finalu evropskega prvenstva sezone 56.. skratka, zares vrhunske ekipe.

To seveda pomeni, da zaradi uspehov Poljska in Litva ne moreta gostiti domačega prvenstva v prihajajoči sezoni, a zato kljub vsemu lahko v končnici tekmovanja premagata in izločita nasprotnike in tako končata njihove sanje, zato bo izjemnega pomena tudi sreča pri žrebu

Kaj pa mi?

Mi se v sezono znova podajamo samozavestno in z željo ter upanjem na najboljše. Znova imamo zelo lepo generacijo, ki je bila pridno in marljivo trenirana, še naprej pa bo napredovala tekom sezone. Tokrat zares veseli dejstvo, da znova lahko odigramo prav vse taktične različice - to nas je malo teplo v pretekli sezoni, ko nismo imeli pravih strelcev iz razdalje, s čimer smo postali malce predvidljivi in odvisni predvsem od igre pod koš.. no, tokrat temu ne bo tako

Že vnaprej se znova zahvaljujem vsem trenerjem za marljivo delo in sodelovanje pri treningu in seveda pri vzdrževanju pripravljenosti, ki bo izjmenega pomena - v tem segmentu smo v preteklsi sezoni imeli kar nekaj težav, sploh z igralci v tujih rokah, tokrat pa imamo praktično vse nosilce v domačih rokah, tako da se znova nadejam uživanja ob postavljanju taktičnih različic

Sledila bo še kratka predstavitev igralcev ter nato kratev povzetek prve tekme v sezoni, ki je sicer že za nami - a žal zaradi osebnih obveznosti, še nisem uspel kaj več napisati na to temo

LP

This Post:
55
319386.2 in reply to 319386.1
Date: 06/12/2023 07:23:14
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Veliko dlje trajalo, da sem prišel do časa, da spišem popis igralcev (se opravičujem, žal življenje v tem času leta terja svoje).

Skratka, v tej sezoni imamo zelo solidno in pisano druščino v naši U-21 reprezentanci, predvsem pa kar nekaj "gužve" na vseh pozicijah, kar je izjemnega pomena - ravno širina nas je še najbolj tepla v pretekli sezoni. Pa začnimo:


ZUNANJI IGRALCI

Stojan Seljanar - 20-letni talent, ki je v tej sezoni predvsem zraven z namenom zbiranja izkušenj in spremljanja izkušenejših igralcev, bo pa morda ob potrebi tu in tam tudi vskočil za kakšno minuto - vsekakor pa je njegov primarni cilj prihodnja sezona, ko bo dopolnil 21 let.

Tezej Omerzu - super branilec, ki je bolj defenzivno naravnan, glede na konkurenco pa na tej točki bolj rezerva oziroma rotacijski igralec.

Vitan Zadnek - Vitan je tisti "klasičen" organizator igre, ki bo izjemnega pomena za nas v tej sezoni pogosto prevzel vajeti organizacije naše igre Še kar dela na poudarkih in zaključku in počasi ratuje pomemben del naše rotacije.

Aleš Zakotnik - kot se za kapetana spodobi, najvišji TSP med vsemi in vsekakor "eliten" U-21 igralec, okoli katerega se bo vrtela naša igra v tej sezoni. Lahko podaja, meče, prodira, polaga - skratka, ni da ni.

Taj Urbanja - še en vrhunski branilec, ki ga je sproduciral Ketera, manager Straških Navihancev (poleg prej omenjenega Zakotnika, ter Andrije Germica), ki bo izjemno pomemben naše sestavljanke v tej sezoni.

Andrija Germic - sicer malce v zaostanku za svojima klubskima kolegoma, a zato nič manj pomemben, saj lahko v vsakem trenutku vstopi na vse zunanje pozicije in odigra ter oddela svoje.


KRILNI IGRALCI

Erik Zakšek - eden boljših igralcev v tej generaciji, tako po skillih kot po TSP-ju, ki še vedno dela na poudarkih, vendar bolj ali manj že sedaj lahko odigra tako krilno kot branilsko pozicijo tako v napadu kot v obrambi. Trenutno ima sicer nekaj težav s pripravljenostjo, a ne dvomim, da se bo zadeva hitro popravila.

Doris Ploštajner - še en 20-letnik, ki v tej sezoni predvsem nabira izkušnje, čeprav bi kaj lahko v nadaljevanju sezone pričel z zbiranjem bolj resnih minut, saj ga za zares zelo talentiranega mladca, ki po samem TSP-ju sploh ne zaostaja več kaj dosti. Bo pa seveda potreboval še poudarke predvsem v ofenzivnih skillih, predno pride do česa takšnega.

Fran Hace - eden tistih, katerih plača, DMI in še kaj drugega zavajajo. Super igralec ki bo izjemno pomemben člen naše rotacije v prihajajoči sezoni in ki iz svojega potenciala iztiska maksimum.

VISOKI IGRALCI

Sebastjan Šprah - vrhunski talent predvsem za člansko reprezentanco v prihodnosti, ki pa tudi za U-21 nivo lahko ponudi marsikaj. Za visoke igralce je bolj izjema kot pravilo, da na U-21 nivoju dosežejo 100 TSP+ in Sebastjan je v tem primeru izjema

Gojc Redžić - rotacijski visoki igralec, ki lahko pokriva obe visoki poziciji, vendar bo na minute čakal bolj iz ozadja (na visokih pozicijah imamo kar nekaj širine).

Timotej Kurtušić - 20-letni talent, ki v tej sezoni predvsem nabira izkušnje in znanje, bo pa zaradi svojega builda morda v krizni situaciji lahko oddelal kakšno minuto.

Edvard Justin - super U-21 krilni center, ki sicer potrebuje še nekaj poudarkov, vendar je izjemno vsestranski in potencialno vrhunski U-21 KC.

Zmago Lovrenci - eden od nosilcev igre pod košem v tej sezoni, klubski kolega Špraha, ki se lepo dopolnjujeta.

Albert Zamernik - še eden izmed nosilcev igre naše ekipe pod košem, od katerega se bo pričakovalo veliko v preostanku sezone.

Joco Bošković - šele 19-letni supertalent, ki v tej sezoni predvsem nabira izkušnje, a bi lahko že v prihajajoči sezoni prevzel večje breme naše reprezentance.

This Post:
55
319386.3 in reply to 319386.2
Date: 06/13/2023 18:18:59
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
No, končno še čas, da nekaj malega napišem o dosedanjem poteku sezone.. kot sem omenil, mi je res žal za počasna obvestila v tej sezoni, ampak privatno življenje v kombinaciji z razočaranjem pretekle sezone, mi je enostavno pobralo veliko energije, ampak sedaj nekako vse skupaj lovim in pridobivam nazaj. Žal, takšno je nekako življenje selektorja (tako U-21 kot članske ekipe, ampak še toliko bolj U-21, kjer vsako sezono razpolagaš s čisto novo ekipo). Skratka, čeprav je bilo nekaj več "tišine" z moje strani, to ne pomeni, da v ozadju ni bilo dela.

Torej, na kratko - odigrali smo do sedaj tri tekme rednega dela tolažilnega turnirja in v prav vseh tekmah zabeležili relativno gladke (a roko na srce, tudi pričakovane) zmage. Iskreno, kaj dosti "zanimivega" o teh zmagah ni za napisati, saj smo prav vse tri tekme dobili z več kot 20 točkami razlike in še najnižja je bila razlika ravno ta teden - 24 točk proti izbrani vrsti Indonezije, ko smo tekmo dobili z rezultatom 110-86. Pred tem smo v 1. krogu z rezultatom 142-109 premagali izbrano vrsto Japonske ter nato še z rezultatom 89-59 izbrano vrsto Bahamov. Ampak kot rečeno, to so bile, pa ne želim zaničevati nasprotnikov, nam pričakovane zmage.

Sedaj nas čaka prvi pravi test sezone - proti izbrani vrsti Latvije. Gre za reprezentanco, ki je ravno ta teden premagalo eno najboljših reprezentanc sveta - Litvo. Torej, brez pretiravanja, gre za odlično ekipo, ki meri v sam vrh tega tolažilnega turnirja, čemur pričajo tudi plače igralcev, kjer so celo nekaj pred nami.

To pomeni, da bo za kakršenkoli uspeh v tej tekmi potrebna vrhunska pripravljenost (roko na srce, lastniki igralecv v tej smeri delajo več kot vrhunsko v tej sezoni - zavhala in čestitke vsem!!), obenem pa tudi odlična taktična pripravljenost. Vkolikor dobimo to tekmo, imamo odprta vrata proti vrhu rednega dela, kar seveda omogoča lepe možnosti v nadaljevanju tekmovanja.

Toliko o tem zaenkrat, več pa kasneje ta teden oziroma po tekmi prihodnji teden. Bom pa vsekakor poizkušal preostanek sezone pokomentirati, kot je bilo v navadi, tako pred tekmo kot po tekmi - se pa že vnaprej opravičujem, saj prihaja poletje in dopusti ter ostale zadeve s tem povezane..

Seveda pa še vabilo na naš discord kanal: (https://discord.gg/GAP65b8)


This Post:
55
319386.4 in reply to 319386.1
Date: 06/20/2023 09:38:07
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Včeraj smo po odlični predstavi, na domačem terenu dosegli še 4. zmago v letošnjem tolažilnem turnirju - tokrat je z izidom 75-93 padla izbrana vrsta Latvije.

Po nekoliko mlačnejšem začetku, so naši fantje v zaključku 2. četrtine ter nato predvsem v 3. četrtini postavili stvari na svoje mesto - z delnim izidom 19-3 smo se odlepili na varnih 20 točk razlike, ki je do konca nismo več izpustili iz rok. To je bila izjemno pomembna zmaga, saj je Latvija vsekakor ena izmed boljših ekip na tem turnirju, kar so dokazali že pretekli teden z zmago proti izbrani vrsti Litve! Tako sedaj še naprej ostajamo v krogu 9 reprezentanc, ki so še neporažene.

Ena glavnih odlike letošnje ekipe, je prav vsestranskost - tako smo po igri pod koš pretekli teden, sedaj odigrali zunanjo taktiko in ravno to rotiranje, bo eno naših glavnih orožij v boju proti napovedim

Sedaj nas prihodnji teden čaka tekma proti izbrani vrsti Danske - reprezentanca, ki sicer ne blesti v zadnjih sezonah in ima tudi v tej sezoni zgolj eno zmago v 1. krogu, a kot vedno - previdnost ne bo odveč in tekmo je treba vzeti maksimalno zavzeto.


Bi pa že vnaprej opozoril na tekmo čez 2 tedna - proti izbrani vrsti Kanade, ki je ravno tako do sedaj še neporažena, takrat bo izjemno pomembna pripravljenost in v skrbi za le-to, je zelo pomembno že ta teden, da skrbimo za minute.

LP

This Post:
22
319386.5 in reply to 319386.1
Date: 06/27/2023 08:02:30
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Včeraj se je mlada izbrana vrsta Slovenije pomerila proti talentom izbrane vrste Danske - po pričakovanjih smo tekmo prevzeli v svoje vajeti ter kontrolirali od začetka do konca. Po vsega 3 minutah smo sicer ostali brez prvega centra Zmaga Lovrencija, a kaj ko je njegov klubski kolega Sebastjan Šprah nato prikazal eno najboljših predstav vzadnjih sezonah, ki je močno spominjala na simultanko bivšega kapetana Mateja Letonje - 38 točk-am ob metu 14-21 je dodal kar 20 skokov, 3 asistence, ter 4 blokade! - s čimer je za omenjenim zaostal zgolj za 2 točki in 3 skoke! Torej, zares vrhunska predstava, ki pa je bila seveda posledica odlične igre celotne ekipe - drugi najboljši strelec je bil še en rezervist - Edvard Justin ki je ob metu 8-9 prispeval 19 točk.

Ampak kot rečeno - zmaga je bila pričakovana, saj je danska tudi sicer po večini sestavljena in mlajših igralcev - v 1. postavi so zaigrali kar trije 20-letniki ter celo en 19-letnik!

Bo pa zato že prihodnji teden na vrsti veliko težji test - pomerili se bomo z izbrano vrsto Kanade, ki je včeraj presenetljivo na domačem terenu klonila pred izbrano vrsto Švice.. kar vsekakor pomeni, da bodo nasprotnikovi igralci imeli še dodatno motivacijo, da se oddolžijo svojim navijačem za ta nepričakovan poraz.

To bo med drugim tud najtežja preostala tekma rednega dela za nas v tej sezoni - zaenkrat se še vedno držimo brez poraza in vsekakor je cilj v tem slogu tudi nadaljevati ter si tako zagotoviti najboljše možno izhodišče pred končnico.

Zato še naprej velja - maksimalen fokus pri minutah igralcev, saj je pripravljenost zares zares izjemnega pomena - da ne bo pomote, zaenkrat smo v tem segmentu odlični, ampak bom še naprej ponavljal, da ja ne izgubimo fokusa za najbolj pomembne tekme

LP

This Post:
55
319386.6 in reply to 319386.1
Date: 07/18/2023 12:27:20
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Pozdravljeni!

Se opravičujem za nekaj odsotnosti - poletje Skratka, zaključil se je redni del tolažilnega turnirja, ki smo ga zaključili z dvema zmagama. Pretekli teden proti izbrani vrsti Paname smo slavili z rezultatom 79-66 - tekma je bila kar malce razočaranje, saj smo priigrali zelo nizko koš razliko in posledično postavili slabe temelje za zadnji krog - toda na sprotnik je odigral na vso moč ter ob pomoči domačega terena, dobro kontroliral razliko.

Včeraj smo odigrali še zadnji kroti, ko smo z nekaj več rizika ter dvema zadetima napovedima doma za kar 40 točk z rezultatom 117-77 premagali izbrano vrsto Irana.

Kaj dosti o teh dveh tekmah ni za razpredati - omenil bi le, da se je že kar nekaj tekem pred koncem sezone na večno lestvico podajalcev uvrstil izvrstni kapetan Aleš Zakotnik! Do kona sezone pa bo imel še kar nekaj priložnosti, da se povzpne višje po lestvici.. obenem pa bi lahko že v prihodnjem tednu posegel tudi po večni lestvici strelcev, saj bi za ta dosežek zadostovalo že 10 točk!

Kakorkoli, v šestnajstini finala se bomo pomerili z izbrano vrsto Walesa, s katerimi imamo kar nekaj dobrih izkušenj v zadnjih sezonah - in pričakujem da bomo tudi tokrat nadaljevali v podobnem slogu ter brez večjih težav odpravili tekmeca. To pa bo zelo verjetno tudi edina preostala "lažja" tekma v tej sezoni - v nadaljevanje se bomo pomerili z zmagovalcem para med Švedsko ter Estonijo, v obeh primerih pa gre za zelo neugodni ekipi, kjer bo potrebna vrhunska pripavljenost igralcev ter taktična pozornost.

Čestitke vsem trenerjem (in navijačem) za dosedanji del sezone - zasluge gredo predvsem vsem vam, saj brez vestnega dela, takšnih rezultatov nebi bilo. Gremo dalje

This Post:
33
319386.8 in reply to 319386.7
Date: 07/21/2023 12:10:58
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Res je - spored naprej je za nas dokaj ugoden - bolj ugoden kot za večino ostalih ekipe v top 4. Vsekakor daleč od tega, da bomo imeli lahko delo, čeprav Wales bi nekako brez težav moral pasti, naprej pa.. hja, napeto in težko bo, ampak premoremo kvalitete.

Tudi sicer, igralci zares vrhunsko trenirarjo in res je prav užitek vsak petek odpreti reprezentančni roster

This Post:
11
319386.9 in reply to 319386.8
Date: 07/31/2023 05:40:46
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Torej, danes se začne zares!

Pretekli teden smo dokaj gladko in brez težav (pričakovano) odpravili reprezentanco Wales-a - končni rezultat je bil 112-61 v našo korist, zmaga pa ni bilo pod vprašajem niti za trenutek - že po 3 minutah smo vodili z dvomestno prednostjo, to pa kasneje samo še povečevali. Najbolj se je na tej tekmi izkazal Edvard Justin, novinec v prvi postavi, ki je 19 točkam dodal še 14 skokov, 4 asistence, 2 ukradeni žogi ter 1 blokado! Torej, zares raznovrstna predstava, v zgolj 28 minutah igre, ampak pohvaliti gre seveda celotno ekipo, kar 5 igralcev je namreč preseglo dvomestno število točk, prav vsi pa so se vpisali med strelce - tudi leto mlajša Stojan Seljanar in Doris Ploštajner.

No, ampak kot rečeno, danes gre zares. Tokrat bomo na domačem terenu gostili izbrano vrsto Estonije, ki je redni del zaključila zgolj z porazoma proti velesilama Poljski in Madžarski. Tekma bo prvi pravi preizkus za nas v tej sezoni, sploh pa bo tu prisoten tudi pritisk, saj vsaka napaka že pomeni konec sezone. Na srečo bomo tokrat lahko računali na prav v vse najboljše igralce, kar je poskrbelo za kar nekaj "sladkih"skrbi v zadnjih dneh, saj bi si seveda mesto na terenu zaslužili prav vsi, a izberem lahko zgolj 5 igralcev.

Tako da, kaj več tu ne morem povedati, sem pa več misli strnil na discordu, kjer tudi bolj podrobno pišem in razlagam svoje taktične zamisli in razloge za določene odločiteve - seveda znova vabljeni da se nam pridružite

Drugače pa - tekma je danes ob 17.30 in vsi ste prav lepo vabljeni da si jo ogledate v živo! (in morda zraven pokomentirate na discordu )

LP

This Post:
33
319386.10 in reply to 319386.9
Date: 07/31/2023 18:36:03
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Uff, zares lepa zmaga danes za dvig samozavesti pred odločilnimi tekmami! Z rezultatom 81-102 je padla izbrana vrsta Estonije! Tekma je bila vse prej kot lahka - če nekdo zgolj pogleda končni rezultat, bi pomislil, da je bil enostranski promet, a resnica je daleč od tega.. v 1. polčasu nobena od ekip in uspela narediti razlike višje od 5 točk. Prvo četrtino so Estonci dobili za 3 točke, drugo pa mi ravno tako za 3 točke.. in na polčas smo odšli poravnani z rezultatom 37-37.

Tudi v nadaljevanju, je trajalo kar nekaj časa, da smo le uspeli narediti razliko - še 8 minut pred koncem 3 četrtine smo bili poravnani na 49-49, nato pa je le sledilo nekaj svetlih minut naše ekipe, ko nam je uspel delni izid 20-7, tako smo prišli do dvomestne prednosti, ki je več nismo izpustili iz rok..

Tokrat gre zares pohvaliti prav vse fante! Estonci so tokrat namreč igrali na vso moč, kar zmago ob naši igri z levo roko naredi še toliko bolj impresivno! Z 22 točkami se je najbolj izkazal Fran Hace, ki je držal visok tempo naše igre v napadu - skupaj z Albertom Zamernikom (14 skokov) in Sebastjanom Šprahom (16 skokov) pa je s svojimi 5skoki tudi presegel število skokov celotne ekipe Estonije!

Skratka, odlična tekma, ki pa je seveda posledica odličnega treninga ter predvsemm odlične pripravljenosti naših igralcev, kar mi dovoljuje tako širok izbor taktik, da lahko vsako tekmo na vrhunskem nivoju odigramo čist vse kar nam zapaše

Prihodnji teden nas čaka Rusija, izvrstna ekipa, ki je skoraj do zadnjega držala 1. mesto v rednem delu in šele po porazu proti favorizirani Madžarski, na koncu le-tega izpustila. Vsekakor gre za ekipo z ogromno potenciala in kvalitete, tako da bo to brez dvoma najtežja tekma v tej sezoni.

A kakorkolii, ob dobri pripravljenosti sem prepričan da bomo tudi za njih našli pravo rešitev

LP

This Post:
44
319386.11 in reply to 319386.10
Date: 08/07/2023 13:49:15
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
580580
Second Team:
Berlin BC
Zmaga proti Rusiji v četrtfinalu Tolažilnega turnirja! S tem smo ponovili dosežek izpred dveh sezon, ko smo ravno tako v četrtfinalu izločili istega nasprotnika, tokrat smo bili boljši 81-68.

Tekma je bila napeta in živčna od samega začetka pa vse do konca. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, nekoliko bolje pa so 1. četrtino zaključili Rusi. Mi smo na drugi strani že po vsega 7 minutah ostali brez našega prvega krilnega centra Sebastjana Špraha, ki pa ga je vrhunsko nadomestil Albert Zamernik.

V drugi četrtini smo stopili na plin v obrambi ter nasprotniku dovolili zgolj 6 (!!) točk, tako da smo na odmor odšli s prednostjo 34-26.

V nadaljevanju smo prednost bolj ali manj nadzorovali in ko se je sredi zadnje četrtine že zdelo, da smo prišli do varne prednost 12 točk (66-52) slabih 8 minut do konca, je Rusiji uspel neverjetn niz 12-0, s katerim so rezultat poravnali na 66-66. Tako da se je vse začelo znova, nasprotnik je bil v naletu, poln samozavesti.. a kljub temu, trener se ni odločil za timeout, temveč je vajeti igre prepustil neverjetnemu kapetanu Zakotniku, ki je dobesedno vzel žogo v svoje roke, ter dosegel naslednjih 10 točk! S tem je nasprotniku izbil preostalo samozavest in slavje ob igrišču se je začelo..

Za pohvaliti je prav vse igralce, od prvega do zadnjega! Prav vsi so borbali tako v napadu kot v obrambi. S tem smo se uvrstili še v 3. zaporedno polfinale pod mojim vodstvom, kjer je bila dvakrat doslej boljša od nas izbrana vrsta Srbije, ki je tokrat (na srečo ) ni v tem tekmovanju.. kdo bo naš nasprotnik, bomo izvedeli danes zvečer, ko se bosta za mesto v polfinalu udarili izbrani vrsti Portugalske ter Slovaške.

Čestitke vsem trenerjem, navijačem ter ostalim, ki tako ali drugače pomagate ali držite pesti za našo ekipo - ampak kot bi rekel Kobe "Job's not finished" - tako da še naprej je nadvse pomembno da skrbimo za pripravljenost! Še toliko bolj ob dejstvu, da se igrajo ligaške končnice, kjer rado pride do kakšne zmešnjave z minutami in upam da se tokrat uspemo temu izogniti

LP