BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: RaresVP
This Post:
00
320035.2 in reply to 320035.1
Date: 08/26/2023 07:39:08
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Salutare!

Data fiind competitia avuta in a continua mandatul la U21, vreau sa aduc cateva argumente in plus pentru care eu consider ca sunt cel mai potrivit in a continua munca depusa la aceasta echipa. In primul rand nu sunt aici tranzitoriu, nu sunt aici temporar, sunt ca sa raman. Si voi ramane pana cand voi nu ma veti mai alege sau pana cand cineva mai potrivit va candida pentru acest post, cu argumente reale si cu solutii reale de a imbunatatii echipa U21. Pana una alta ne confruntam cu o lipsa de useri, de sincronizare, de jucatori si de dorinta de a antrena. Totul este de inteles, nu este nimeni de condamnat, ci doar trebuie sa vina momentul pentru o performanta cel putin la fel de buna ca cea a lui Edward. Va mai dura. Ma bucur ca in aceste mandate nu a fost nimeni cu pretentii iesite din comun si a inteles perfect situatia.
Cam atat din postura mea.

Pe CMN90 nu il cunosc si nu vreau sa fie cu suparare ceea ce voi spune, dar am cules cateva informatii despre el si fosta lui echipa, cat si despre mandatele avute in cadrul U21. Nu contesc experienta lui, contest doar dorinta si determinarea in cadrul echipei de tineret. Daca aruncam o privire pe forum prin sezoanele 40-41, observam cum dorea sa fie concediat din cadrul echipei din varii motive. Determinare si suflet pt U21 = 0. Consider ca nu avem nevoie de asa ceva. Efortul la U21 este sa comunici cu userii, sa tii cumva totul sub control, nu sa dai ordine de meci. Am cativa useri cu care vorbesc aproape zilnic pentru dezvoltarea lor si a jucatorilor. Sunt alti useri cu experienta pe care nu este nevoie sa ii controlez saptamanal. Se descurca. Doar acele mesaje pe care cu totii le primiti la inceput de sezon imi iau cam 2 zile cu tot cu scout. Cand o fi momentul de performanta se schimba situatia. Sa dai ordine nu e destul. Trebuie sa creezi relatii si sa tii legatura cu comunitatea. Nu cred ca cineva care dorea sa fie concediat si care doar dadea ordinele de meci este potrivit pentru U21. Cred ca se poate observa si dupa recordul de 16-27 (cel mai slab dintre toti managerii U21) ca determinarea a fost 0. Mai mult un sabotaj.

Fara suparare, sunt informatii publice, existente pe forum, doar trebuie cautate.

Multumesc tuturor de sustinere

From: Cmn90

This Post:
00
320035.3 in reply to 320035.2
Date: 08/26/2023 08:56:59
Overall Posts Rated:
44
Ok...nu se câștigă bani aici ...că sa facem atacuri directe....

Daca tot ai cercetat...trebuia să scrii și că am cerut voturi sa fiu concediat din proprie inițiativă....pt că voiam la națională mare pt că eram încrezător că pot mai mult.Deocamdata tu ești mulțumit că nu au unii pretenții exagerate și aștepți momentul potrivit că sa faci performanță.Daca faci research ...pune tot conținutul din forum ..nu doar ce crezi că ți convine.

Sa nu fie cu supărare...Zici dar sa spui că am cele mai slabe rezultate când erau la națională pivoti ce nu săreau de 20k salariu...sau pg Sg cu 7 od și tu te plângi că nu ai pase 12 13 la pg....cu jucători la îndemână oricine poate ...daca e puțin atent .....

Cum îți permiți tu să vorbești de sabotaje?...Știi tu ce jucători erau pe atunci?Sau de suflet ...Acum macar se găsesc câțiva manageri sa antreneze ...in trecut era mai greu...

Ce te face pe tine sa crezi că ești așa special ...nu înțeleg .
Intri și tu prin alunecare românește că nu ești obișnuit să ai concurența..

Deocamdată mentalitatea ta lasă de dorit...din punctul meu de vedere .Știi tu că numai ordine dadeam....cate bb mail urî dădeam către useri care nu erau interesați să antreneze și trăgeau jucători buni ,că sa i vândă știi cate am trimis?

Te legi și tu de chestii despre care nu ai cunoștință doar că sa arunci cu noroi in cineva pe care nu îl cunoști.
Cum ai ajuns la concluzia că am fost cel mai slab ...că și manager eram printre cei mai de succes ...in acele vremuri ..Vorbești despre cineva care a petrecut mai mult timp in joc decât tine și care a revenit după 5 ani in joc....Deci las o mai moale cu lipsa determinarii și sabotajele....

Ai tu impresia că trebuie să controlezi useri săptămânal...

From: Cmn90

This Post:
00
320035.4 in reply to 320035.2
Date: 08/26/2023 09:34:23
Overall Posts Rated:
44
Că o paranteză...pentru sezoanele 40-41 bilanțul meu e 11-5.amicalele nu se pun ...plus că în amicale de obicei am dat challenge unor echipe mai bune....sau am folosit jucători de 20 ani ..

Te invit sa pui toate discuțiile de pe forumul u21 din sezoanele 40 41 42 aici ...așa ar fi mai corect ...până să vorbești aiurea ...

From: Cmn90

This Post:
11
320035.5 in reply to 320035.2
Date: 08/26/2023 09:49:58
Overall Posts Rated:
44
27-22 e bilanțul tau in meciuri oficiale.....am făcut și eu un mic research....primele 3 sezoane ești pe negativ ...ai văzut și tu cum stau lucrurile..

Mă repet ...nu mai gândi "românește " amicalele nu contează ...acolo toți fac experimente...

In concluzie...ar fi cazul sa faci o revenire cu privire la afirmațiile cum că aș fi cel mai slab manager....pe tine te scot amicalele in fata...altfel stai mai prost că mine...

Și pentru viitor....fair play ul trebuie sa existe între o competiție...altfel nu are rost...aici mai ai de învățat....nu suntem politicieni totuși să aruncăm cu noroi și lucruri neadevărate unii în alții .

O viață frumoasă!

From: RaresVP

This Post:
00
320035.6 in reply to 320035.5
Date: 08/26/2023 10:12:56
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Chiar nu!

Am specificat ca esti/ai fost un manager bun, cu titlu RBBA, cu experienta. Capacitatile personale in joc nu le-am contestat, ba dimpotriva, ci doar munca depusa la U21.

Daca ai fost manager U21 dc ai cerut sa fii concediat? dc te-ai mai implicat daca nu duci treaba la capat? Daca si acum o sa faci la fel? U21&NT nu sunt despre "vad mai mult potential acolo", ci despre munca de multe sezoane si dedicare.

De jucatori mai buni sau mai rai am avut toti parte, dar cifrele raman si se vad.
Nu stiu ce iti imaginezi ca am in lot, ce rachete or fi, dar iti garantez opusul. Cel mai bun din lot nu e nici titular D2 la noi. Si cam asa a fost in fiecare an? ce rezultate pot fi?

Astept o performanta? da.
Daca vrem rezultate trebuie 6-7 sezoane de azi incolo. 2-3 de pregatire, draft, infrastructura, training. Dupa astea POATE avem noroc sa gasim jucatori pe TL. Poate. Altfel, se mai adauga un sezon. Dupa ce luam jucatorii, naiba stie cand, urmeaza 4 sezoane de antrenament. Asa se face performanta. Iar fiind o micronatiune e greu sa faci ceva. De aia ASTEPT. Cu 120 de useri dintre care poate vreo 40 activi constant, e greu sa vina performanta anual.

Ai luat-o prea personal. Sunt niste alegeri. Pana una alta, in continuare nu ai ales niciun motiv pentru care ar trebui sa fii manager U21, doar mi-ai raspuns la acest presupus "ATAC".


From: Cmn90

This Post:
00
320035.7 in reply to 320035.6
Date: 08/26/2023 11:11:25
Overall Posts Rated:
44
Rareș...

Pentru mine e limpede că e o diferență prea mare de experiență (de toate felurile) între noi doi și că tu nu ai înțeles nimic din ce am spus adineauri.De aceea o să fie ultimul răspuns din această dezbatere din partea mea.o sa ți răspund la fiecare alineat in parte.

Sunt un manager bun .Da așa e.Eu am luat naționala mica după ce am luat titlu și cupa că sa mi fac obiectivul principal și că sa mă pot dedica ulterior la u21,fapt pe care tu nu l ai înțeles.

Am vrut să renunț la u 21 pe că erau discuții sa trec la națională mare.Daca ai fi făcut research corespunzător ai fi citit asta.Era o generatie care era mai promițătoare care mai avea vreo 2 sezoane in care era competitiva și Am zis sa incerc.Dar am explicat ce vroiam sa fac.Aveam cam 80 la sută din alegători de acord cu mine la acel moment de aia cerusem voturi negative .Era nevoie sa am mai puțin de 25 la sută că sa fiu schimbat automat.Am fost în cursa și pt națională mare...dar am încheiat la egalitate și a câștigat adversarul pt că era mai vechi in joc.Munca neterminată.....nu e cazul deoarece managerii care antrenează și au grijă de forme duc greul ,nu selecționerul.Nu e greu sa faci un lot ,ori ai ce ori nu ai simplu.E greu să ghicești ce face un adversar apropiat că valoare și să nu i dezamăgești pe cei ce antreneaza

Nici aici nu ai înțeles.stai câteva sezoane vezi că nu reușești ceva special....te dai la o parte și inviți pe altul .Așa se progresează nu așteptând minuni.In cazul meu mi am dorit națională mare ,era un moment bun ,am considerat că pot.Punct.

Nu vorbi de jucători.Faci ce poți cu ce ai.Supararea mea a fost datorita faptului că ai făcut afirmații fara nici o noimă la adresa mea fara sa te interesezi corespunzător.De luat nu o luam personal că e un joc,dar până la urmă după cum ți am zis e o competiție și trebuie să dăm dovadă de fair play.Eu daca îți răspund la afirmații o fac cu argumente.

Aici vad un viitor sumbru în gândirea ta.Nu poți frate la u21 la aștepți 6 sezoane.Iti bati joc de munca unor manageri.Pt o generație u21 ai la dispoziție 3 sezoane și atât.Daca se dorește că unii jucători sa fie selecționați la națională mare și să le fie antrenate secundare ei trebuie lăsați să fie antrenați pt națională mare.Asta cu 6-7 sezoane e valabilă daca vrei sa faci națională mare puternică,dar lasi de izbeliște națională mica.Nu ASA SE FACE Performanță.Draftul se face in fiecare an.Eu am dat mailuri managerilor care nu doreau să antreneze sa vândă sau daca doresc să antreneze .
Eu in acest sezon am luat echipa noua cu arena de 5000locuri am băgat 40 K in draft in fiecare săptămână și chiar și așa am ajuns in finala unde am dat peste un adversar cu venituri de 2-3ori mai mari că ale mele.

In final ....tot ce scrii tu în răspunsurile tale te face nepotrivit pt u21

Nu faci decât să te plângi de jucători de timp de una de alta.

In final că sa spun de ce sunt mai potrivit.Clar sunt mai potrivit decât tine datorita experienței in joc ,a gândirii in viața reală mă ocup de management proiecte...îmi place baschetul...NBA in special...înțeleg sportul și deși e virtuala chestia...totuși are asemănări in unele cazuri cu realitatea.Pe rezultate stau mai bine decât tine daca stai să privești în ansamblu ,am 2 sezoane cu bilanț pozitiv in meciuri oficiale....

Dar explicațiile nu sunt pentru tine...sunt pentru votanți..😉






This Post:
22
320035.8 in reply to 320035.7
Date: 08/26/2023 11:35:57
BC Vikings Reborn
RBBA
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks.


Salutare. Îmi expun și eu părerea. În primul rând, Rareș, ai început prin a spune faptul că vei prezenta argumente pentru tine, dar doar ai atacat competitorul. Mai rău ți-ai făcut, părerea mea.
Expresia "controlat manageri" e nefericită, în cel mai bun caz.
2. Ai mai menționat undeva că nu aveai jucători U21 care să fie titulari D2. Aș contrazice aici. Nivelul D2 la noi e oricum foarte slab, în afară de 2-3 echipe care își doresc promovarea, nici măcar atâtea dacă un manager consideră că nu are concurență. Nivelul jucătorilor U21 de anul trecut mi s-a părut chiar decent, din ce am putut observa pe TL și chiar ce am antrenat și eu. Au fost și sezoane mai bune, dar și mai rele, dpdv al valorii lotului.
3. Expresia cu 6-7 sezoane necesare pentru performanță e eronată. Când vorbim de U21, vorbim de un ciclu de 3 ani. U21 n-are nicio legătură cu NT. Ba chiar dacă te hotărăști să antrenezi un jucător pe NT, s-ar putea să fie aproape inutil pentru U21, încât trainingul nu se pupă.
4. Îmi permit să spun că am idee despre ambii colegi care candidează, așa că am votat persoana pe care o consider mai potrivită
Succes amândurora and keep it fair play.

Last edited by Jimmy Jump at 08/26/2023 11:49:37

From: Starstr3k

This Post:
11
320035.9 in reply to 320035.7
Date: 08/26/2023 12:12:41
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Va salut!

Ma bucura faptul ca exista ceva concurenta pentru postul de la U21. Este o pozitie dificila, dar aduce un plus de valoare in experienta jocului.

Din pacate comunitatea noastra este mult prea moale pentru a obtine performante, fapt ce a dus la pierderea interesului meu de a fi selectioner, dar sunt cateva chestii pe care vreau sa le subliniez.

Abilitatea de a da ordine corecte este absolut primordiala in pozitia aceasta. Poti avea lot de super valoare si cu rezultate inexistente. De aceea un selectioner trebuie sa fie pozitionat in topul acelei tari cu privire la tactica jocului. Referitor la sezonul in care am reusit sa obtinem un trofeu, tactica a fost de nota 10+, fara absolut nicio greseala, lucru apreciat mai mult de forumurile echipelor adverse, decat de comunitatea romana. Acest lucru fiind posibil doar prin o buna analiza cu alti useri experimentati. Va garantez ca nici in B3 sau la nivelul ridicat de nationale, deciziile nu se iau singure. Jocul nu se invata la u21...

Lotul poate varia constant, este foarte greu sa ai echipa competitiva doua sezoane la rand, lucru resimtit si de mine. Pentru a putea reusi omogenizarea acestui lucru, oricare dintre voi ce va iesi selectioner, va trebui sa lucreze exponential la relatia cu Titus, deoarece este singurul capabil sa organizeze si sa motiveze un grup de oameni in acest joc. Este probabil cel mai important sfat pe care mi l pot permite sa vi l ofer.

P.S. urmariti userii ce au contribuit constant in istoria recenta a U21, probabil veti gasi forte de crestere, dar vorba multa, saracia omului.

Mult succes!

Last edited by Starstr3k at 08/26/2023 12:14:29

From: Otis
This Post:
11
320035.10 in reply to 320035.9
Date: 08/26/2023 13:25:48
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Subscriu la ce a scris edward.

Am sa traduc, n am sa sustin ce a zis rares.
Evident ciclu de u21 e 4 sezoane fiindca singurele performante au fost cu antrenament pana in ultima zi de sezon. Dar cand zice 7 se refera la ce am facur in marea campanie pt argint.
Atunci am cumparat efectiv utopia ptmjucatlri nevunoscuti, iar ca sa aiba bani si consitii optime pt u21 (gym, yr trainer si bani de transferuri....si sustenabilotate) de.obicei a foat nevoie de 1 ciclu de 3 pt profit si inca 4 pt.a ajunge la nivwlul unde nu antrenam aiurea perenials.

Deci tranqilla. Zice corect. Iar la ce face referire e ca e foarte greu sa gasesti useri carora le oferi nu doar echipa.ci si info ca sa se dezvolte.
Performanta nu se fwce din mila unor useri mai expwrimentati care poate au chef sa antreneze. Nu. Se fwce cu oameni dedicati, iar daca n au experiwnta, invata odata cu ce antreneaza.

Vad ca se vorbeste de jucatoei mai buni ca s au schimbat vremurile. Absolut fals. Nt Ro ar fi ajuns la rank egal cu moldova si puerto rico daca nu luam la mana useri si risipit bani cu galeata si antrenament de parca as face slujba din asta. Coordonare saptamanala cu useri. Cu whatsapp, cu google drive, cu tot ce vrei. Extrem de greu pt extrem de putin outcome. Am multumit mereu cand am avut ocazia celor care antrenau, care onfaceau strict ca i am rugat, pt u21. Cand altii au propriile teorii si pretentii mai dai si de frustrari si de acuze de efectiv te lasi de joc.


Rares s a numarat prin randul echipelor junior care ne a ajutat in generatiile de succes sincare a antrenat mereusi a depus eforturi sa gaseasca noi ferme, fiindca cele facute de la 0 le am pastrat pt NT.

Intrebat fiind daca mi se pare ca rezultatwlw sunt proportionale cu efortul, as zice ca e o corelare mica. E greu cu useri, exp conteaza, samd.

Orice NT inainte de toate are nevoie de cineva care va depune efort maxim pt a frucrifica deswrtul de comunitate in care operam. Nu minima rezistenta.

Motiv ptmcare cred in rares macar pt ca putinii care antreneaza il cunosc si l urmareac. Si de bine de rau mai intreaba. N are staf, doar ajutoare part time. Daca oferta cu care vii e experienta si solo, te anunt ca sunt minim 3 useri care si maine ar lua i21 daca ar primi un lot decent , dar apreciez maturitatea de a nu se baga pt orgoliu 1 sezon urmat de spalat pe maini.

Si lui rares i am explicat ca suportul meu nu e in blind. Nu sunt selectioner la 2 nationale ca sa depun efort dublu. Daca el imi zice ca asta e ultimul mandat....he is dead to me. Iar cand inebitabil NT va scadea, cat.va scadea va tine sinde realizarile selectionerului u21.

Ca draft pot sa fac si eu dar ce pana mea de mandat maine ala.


Concurenta e buna.
Sanatoasa.

Ce a zis rares mai sus e slab formulat, at best, dar adevarul pe care si eu il tin minte e ca nu ti asumi un rol ca sa faci switch la prima varianta de upgrade. Nu e cursa uber sa dai cancel. Obiectia desi acuzatoare, principial e corecta pt.cine nu e in tema.


In rest , intr o nota usor discordanta cu edward, cred ca daca ai un lot crescut la maximum, poti lasa base offence sinlet coach decide si tot bati suficient. Asteptarile la o rara de amx 30 de uswri nu e de a prinde euro. Dar evident. Avem o echipa pe masura fermelor, adica slaba si tactic e un plus sa ai ai un user care sa stie sa dea ordine. Dar meta e sa tinfaci lot mai bun, nu sa joci mereun la pacanele cu GDP cum faceau unii.

Asa ca sa depasim argumente de ambele parti de tipul "stiu Bb mai mult ca tine"


Ziceti ce planuri aveti.
Macar cati oameni puteti aduce in jurul campaniei voastre.
Pe ce durata tintinti rezultate bune
Ce rezultate
Si cum le veti obtine.


Dat mesaje si fscut draft e minimul si pt ultima tara din joc. Si doar vb cu useri si folosit nt tool tine doar la tari cu sute de useri, nu blocul nostru de 4 etaje de useri.

Succes tuturor
Sper ca daca cineva are raspunsuri bune la ce am imtrebat sa se si inscrie, nu doar ciripeala.