BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
322038.2 in reply to 322038.1
Date: 12/03/2023 14:22:49
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
bun venit la alegerile sezonului 63

de data aceasta revin mai tarziu cu speechul pentru simplul motiv ca am fost foarte activ cu prilejul draftului, dupa cum o mare parte dintre voi poate v-ati trezit cu diverse bbmailuri de la mine, pornind de la vanzari la cumparari sau ajustari financiare.

astea fiind zise....am ajuns la momentul de apogeu al nationalei. vorbim de primii jucatori crescuti exclusiv in scopul servirii echipei nationale care acum au varste cuprinse intre 30 si 32. vorbim de o masina de curse in toata regula, iar in conditiile date nu doar ca e necesara experienta la nivel de varf dar si intelegerea spiritului in care a fost gandita.

rezultatele personale si experienta in a gestiona jucatori de top e fructificata acum si de rankingul mondial al echipei mele pe care l-as da si maine la schimb ca NT sa fie la acelasi nivel. din pacate elevarea echipei s-a sincronizat cu niste momente in care zarul nu ne a fost favorabil. ghinion mi se pare ca e mult spus, la fel cum si un rezultat norocos e doar ofensator fata de munca depusa. campania trecuta am avut cel mai mare val de accidentari, cu victorii smulse la limita, care in final ne au costat entuziasm. iar calificarea la euro a fost ratata la cosaveraj, unde pentru 2-3 minute eram calificati.


dincolo de abilitatea de a gestiona prezentul, reamintesc ca am lasat si un viitor dupa colt, cu jucatori marginali mai buni, dar mai putini, ori e greu de judecat dar lotul e primordial in dauna vedetelor.

iar contrar repetatelor amenintari ca nu ma preocupa de nt dupa mine, am facut concesia de a facilita macar 2-3 juc pe ici pe colo din 3 in 3 generatii ca NT sa nu ajunga sub micronatiuni.


nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca toate aceste lucruri n-ar fi posibile fara antrenorii care s-au dedicat nationalei. dincolo de toate e un efort colectiv, pe care sper sa l duc pana la capat si sa ating obiectivele propuse.