BuzzerBeater Forums

BB Andorra > Debat Electoral

Debat Electoral (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
322081.7 in reply to 322081.5
Date: 12/3/2023 9:12:25 AM
Iluro Sport
III.4
Overall Posts Rated:
9595
Second Team:
Iluro Scout
No és tan senzill. El salari es pot augmentar fàcilment. Un jugador de 42k pot ser millor que un jugador de 82k.
Òbivament que el sou no és la bíblia i no és el que mana, però és un indicador de quant ha estat entrenat un jugador. Fixat que sempre he parlat de jugadors ben entrenats, i aquí per l'absoluta no entra un jugador amb molt de sou amb només monoskills.

Però sí, no m'agrada pujar el sou de seguida, econòmicament no té sentit. Entenc que el problema és el número de salari de Verdura. La temporada vinent serà d'uns 100k.
No, no... El problema d'en Verdura no és el sou, simplement que hi ha jugadors més complets que ell en les posicions que pot jugar. Si millora i és dels millors o ofereix alguna cosa diferent amb determinades tàctiques anirà convocat, és clar.

Portaries Xavier Escudé? Jo ho agafaria.
Ara per ara no, hi ha jugadors amb més nivell que ell i sense les mancances que ell té. Aquí (317003.48) vaig respondre aquest tema. Si millora i pot aportar clar que és benvingut!

Continuareu jugant a aquesta forma estricta? Com a resultat, alguns jocs eren bastant lletjos. Al meu entendre, no es pot seguir amb tanta rigidesa.
Amb forma estricta no sé a què et refereixes... Però és senzill, contra equips molt millors la prioritat és que no ens fotin un sac i mirar de fer mal allà on poguem (complicant gairebé sempre davant quintets de +200k. I davant equips similars o inferiors tractem de donar prioritat allà on millor estem. Ambdues opcions valorant sempre la disponibilitat de jugadors en bona forma. Més d'una vegada, sobretot a la temporada 61 com anava comentant postpartit, no hi havia manera de confeccionar un quintet ideal en tots els sentits degut a les males formes.