BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: RaresVP
This Post:
11
322993.2 in reply to 322993.1
Date: 03/07/2024 16:05:20
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Salutare tuturor!

Candidez din nou pentru un mandat la U21 și as fi bucuros sa fiu din nou ales. Ultimele doua sezoane au fost foarte tăcute și am fost destul de absent pe forum. Sa vezi ca cel mai bun jucător al tău e poate, valoric vorbind, ca cel mai slab al adversarului, e frustrant. De fapt, ultimele 2 sezoane, respectiv ultimul mandat a fost o frustrare totală. 0 jucatori, 0 material de lucru.

sper sa se mai schimbe lucrurile. Sper ca peste 4 sezoane sa apară ceva frumos pe aici, deoarece sunt câteva prospecte interesante, iar cine va antrena are rugămintea sa comunice cu mine cât mai mult posibil. De asemenea, ca in fiecare an, sunt aici pt sfaturi și nelămuriri, deci orice antrenament va fi și sub îndrumarea voluntara a mea, daca și userul dorește.

nu prea am ce sa spun, suntem o tara mica, cu resurse putine și sa repet același lucru ca in fiecare speech e penibil și banal. mă știți, sunt aici, candidez.

Faptul ca aveti inceredere in mine an de an denota ceva, in ciuda faptului ca poate uneori n-aș merita asta. de fapt, tot acest mandat continuu al meu arată faptul ca înțelegeți cu toții ca sunt limitat și materialul cu care lucrez nu este cel mai bun și asta nu poate decât sa mă bucure. Sa ai parte de INTELEGEREA susținătorilor este, de fapt, cel mai bun lucru pt un manager in postura mea.

Va salut cu respect pe toți și poate avem parte de o imagine mai frumoasă anul asta.