BuzzerBeater Forums

BB România > NT U21 S64-S65

NT U21 S64-S65

Set priority
Show messages by
From: RaresVP
This Post:
00
323292.1
Date: 03/12/2024 03:27:37
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Mulțumesc tuturor de voturi și de încredere!

As vrea sa începem acest thread printr-un "sondaj". Ceva ce nu am mai făcut pana acum și cred ca este necesar. Voi mă alegeți pe mine, dar eu nu știu și nici nu mi s-a adus la cunoștință vreodată ce va deranjează/nu va place la mine, așa ca, start! vreau sa aud ce vreți sa vedeți la U21, ce așteptări aveți de la echipa și de la modul in care aceasta e manageriată precum și orice lucru legat de U21. dați-mi in cap, scoateți tot ce va trece prin minte, vreau critica constructivă. ce așteptări, sfaturi, nemulțumiri aveți pt mn și pt u21?

From: RaresVP

This Post:
22
323292.2 in reply to 323292.1
Date: 03/25/2024 13:29:49
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Au trecut primele doua meciuri.

Meciul cu Croația. Totul a mers perfect și sincer a fost o victorie nesperata. echipa s a prezentat mult peste așteptări iar RNG și-a spus cuvântul.

Cu Lituania stiam ca va fi un meci greu, echipa mult superioară noua și echipa care ne restrângea f mult tactica ofensiva. nu puteam ataca in interior, deoarece acolo sunt ei sunt blindați și noi opusul. in apărare cam aceeași poveste. meciul a fost cât de cât echilibrat, cam ce am estimat și eu, deși aveam o mica speranța la victorie. meciul s a decis in căciulă. in continuare, ca in ultimele 6 sezoane suntem mult deficitari pe interior.

This Post:
22
323292.3 in reply to 323292.2
Date: 03/26/2024 06:11:46
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
6262
Second Team:
All-Starters
Salut,
Am vazut ca nu prea se discuta pe zona de U21 si am zis sa nu ramai asa chiar fara nici un raspuns.
Legat de treaba pe care o faci cred ca nu exista prea mult critici avand in vedere numarul de jucatorii tineri de care beneficiezi. Din punctul meu de vedere faci o treaba foarte buna si cred ca meriti sustinere incontinuare.

Ce vad in mai multe echipe de U21 sunt din ce in ce mai multi jucatorii cu potential mai mic (6 - 9). Am observat si in draft o creste semnificativa a skilurilor pentru jucatorii de 19 ani fata de alte sezoane, asa cum a fost anuntat in trecut. Multi dintre ei insa avand un potential mic nu prea ajunga sa prinda minute de antrenament.
Poate este posibila crearea unei strategii pentru echipele mai mici sa antreneze jucatorii cu astfel de potential care reprezinta o investitie mai mica cu rezultate ceva rapide. Aici insa cred ca cel mai mult simtim lipsa unei ligi a III-a care ar putea sa beneficieze mai mult de astfel de jucatorii.

Legat de rezultatele din acest sezon - meciul cu Croatia a fost unul foarte bun. Meciul cu Lituania asa cum ziceai si tu a fost jucat dinainte sa inceapa dar a fost mai strans decat era pe foaie.
Eu zic ca avem sanse bune in urmatoarele 2 meciuri iar apoi vedem ce se mai intampla.

Success.

This Post:
00
323292.5 in reply to 323292.3
Date: 03/26/2024 13:34:51
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Apreciez mult cuvintele tale și îți mulțumesc!

Cred ca lipsa echipelor de Utopia se simte și ea. E greu sa convingi pe cineva din RO, nu din Utopia, sa crească un perennial sau superstar, când clar potențial cap-ul lor e la nivel de D2, uneori fără pretenții de play off. Atunci îl rogi sa ce? sa crească pentru U21 ca e patriot. Da, cu o liga D3 ar merge, dar din nou, pana promovează și prinde pretenții de RBBA. Sa crești o echipa de RBBA înseamnă multe sezoane, nu 2-3, așa ca o echipa cât de cât pusă la punct nu va vrea niciodată sa se limiteze la un perennial sau superstar, iar aici intervine Utopia. De când am Utopia iau tot ce pare mai promițător la început de generație și încerc sa cresc, dar sunt de sacrificiu in D4 Utopia. Fără echipa a doua e greu sa avem performante. D3 ar fi bun corelat cu niște useri înțelegători și realiști, dar o data la câteva sezoane sa avem un nou val de jucatori D3 care sunt dispuși sa facă același lucru.

Personal, consider ca 6-9 e potential perfect pt U21. HOF se antreneaza Putin altfel, ai alta ordine si prioritari in funcție de vârstă și atunci e puțin contra U21. Se poate, dar ideal ar fi 6-9.

Asta e problema națiunilor mici. lucrezi cu ce ai. eu nu aleg, eu recrutez. cam așa sta situația.

Multumesc mult de susținere și de mesaj!

This Post:
00
323292.6 in reply to 323292.5
Date: 03/27/2024 09:29:17
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
6262
Second Team:
All-Starters
Da din pacate ai descris foarte bine situatia. Cumva si eu aveam aceleasi concluzii pentru zona asta.
Ce cred insa ca exista ca plus in aceasta strategie este potentialul economic.

Sa zicem ca avem urmatorul scenariu - 2 jucatori cu potential 8 cu varsta 19 ani (am ales superstar pentru ca pretul acestora este mult mai mic decat MVP chiar si cu un nivel de skill mult mai bun) un antrenor de nivel 5 si antrenam timp de 3 sezoane.
Sunt jucatori de 19 ani pot 8 cu nivel de skill 75-79 care se dau cu preturi de sub 200k (aici ne atinge totusi problema nu numarul total de jucatorii romani). Un antrenor se poate angaja cu salariu de 20k undeva la pret de 100k (depinde de moment) pe care il pot tine aproape toata perioada de antrenat.
La sfarsitul unui astfel de ciclu jucatorii pot sa aiba undeva intre 105-110 fara sa fie un efort prea mare legat de antrenament.
Acesti jucatorii se pot linistit cu 1mil+. Avantajul unui astfel de antrenament este ca se poate antra echilibrat de la inceput fara sa se faca sacrificile care apar pentru un jucator de nivel 10-11 care trebuie antrenat cu anumite skiluri lasate spre final.
Astfel devine un jucator mult mai interesant pentru lista de transfer.
Mai exista si plusul finaciar in a avea un jucator de nationala pentru 1.5 - 2 sezoane (aici depinde de fiecare jucator).

Cred ca este o solutie alternativa care poate sa functioneze in unele cazuri dar sunt constient ca este o varianta ceva mai complexa mai ales pentru un user cu experienta mai mica. Totusi este cred un scenariu pe care dezvoltatorii jocului l-au gandit pentru potentialurile mai mici.
Se poate explora o strategie pe care apoi o putem propune pentru echipele mai mici sau chiar si din Utopia.

Am zis sa dezvolt aici putin dar putem sa facem o sectiune de Forum care sa aiba un astfel de tutorial/scenariu descris unde putem sa adaugam inputul mai multor manageri cu experienta din Romania.
Poate reusim sa mai crestem un pic numarul de jucatorii antrenati.



This Post:
00
323292.7 in reply to 323292.6
Date: 03/27/2024 14:31:15
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Da, e o idee foarte buna. Cumva ce spui mi se întâmplă mie la Utopia și daca într-un sezon am avea 3 useri noi dispuși de un astfel de lucru, ar fi un boost financiar pt ei după cele 3 sezoane de antrenament, si un U21 mereu pregătit. 3 useri pot antrena lejer 9 jucatori, deci e ideal. Merge și cu 2 useri chiar. Dar trebuie sa fie. ori 2 noi ori 2 care restructurează și deja știu ce se întâmplă. Variante ar fi. in practica de pus e mai greu. și chit ca sunt useri noi, sunt aici sa stea? vor sa asculte absurd de cineva? când mă mentora Otis îmi zicea sa fac niște chestii care mi se păreau absurde, dar le-am luat de-a bune. pana la urma a avut dreptate, dar am observat in timp. mulți se lasă după câteva luni de joc. recent am vorbit cu cineva nou in joc, căruia i-am dat nr personal sa îmi scrie pe whats app, deoarece s-a declarat interesat de joc... niciun mesaj. pt o nație ca România, speranța sta in Utopia jucătorilor cu experiența. De când joc, cred ca sunt 3 useri noi care încă joaca, într-o durata de vreo 4 ani reali... cu sub 1 user nou pe an respectiv 3 sezoane nu avem ce face.

legat de antrenament, potential, cifre, sunt in complet asentiment cu tine.

From: RaresVP

This Post:
00
323292.8 in reply to 323292.7
Date: 03/27/2024 14:36:08
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Si încă ceva și vreau sa repet asta, POT AJUTA PE ORICINE.

de la primul mandat am zis ca sunt aici și pot îndrumă orice user in dezvoltarea echipei și antrenamentul pt U21. aproape la fiecare mandat repet asta. Mai mult decât un mesaj de "crezi ca asta poate sa prindă U21" și maxim "acum am ajuns la x skill cum mi-ai zis, ce fac?" nu am primit. Mentorat și îndrumare înseamnă discutat zilnic/la doua zile pe whatsapp despre echipa, motorul jocului, partea financiară, minute, etc. Nu pot sa ajut pe cineva sa antreneze U21 daca el n-are gym, nu știe ce înseamnă forma Juc, nu își permite niște YT/T mai de doamne ajuta, iar astea se obțin după câteva sezoane de mentorat pt dezvoltarea echipei, nu pt U21.

cate mesaje am primit? te las sa ghicești.


This Post:
22
323292.9 in reply to 323292.8
Date: 04/05/2024 11:50:20
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
6262
Second Team:
All-Starters
Salut,
Scuze de delay dar am fost foarte prins saptamana asta si nu am apucat sa revin cu un mesaj.
Inteleg situatia si este adevarat ca punerea in practica a unui astfel de plan este dificila. Motivatia este venita mai mult sau mai putin din cauza acestei lipse de potentialii antrenori/jucatori.

Eu ma gandeam sa face un scurt parcurs, descris destul de bine dar totusi simplu de inteles. Acest "tutorial" sa ii zicem poate sa existe in zona de forum RO fara sa aiba legatura cu un sezon anume. Sa fie aplicabil peste 2-3 sau 10 sezone si astfel sa fie o referinta pentru fiecare user care ajunge sa puna aceasta intrebare dar care mai tarziu nu mai revine din oricare motive.

Imi pare o solutie mai abordabila atat pentru ei cat si pentru cei care sunt responsabil cu jucatorii din U21.
Poate o sa mai existe 1-2 parerii venite de la echipele cu istoric din Romania si astfel sa se dezolvete in ceva mai cuprinzator.

Mai exista cateva resurse prin forumurile EN pe care putem sa le folosim ca un punct de plecare ca sa nu fie prea complicat procesul.

As vrea sa il pastram cat mai simplu si la obiect. Sa acopere fiecare pozitie pe cei 3 ani de dezvoltaare pentru U21 dar cat mai clar si punctual.

Spor si astept feedback - pozitiv/negativ - dar feedback sa fie.

This Post:
00
323292.10 in reply to 323292.9
Date: 04/08/2024 13:32:08
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
aproape 12 sezoane de cand am luat singura medalie ca tara la nivel de NT pot sa confirm ca nu s-a schimbat absolut nimic dpv teoretic.

rares e userul care a facut acumularea cea mai mare de la user de rand, la antrenor, la selectione, iar acum sunt sigur ca poate confirma ca aici nu vorbim de reinventarea rotii.

daca vrei o nationala puternica tb minim 6 useri cu 2 pusti de top fiecare. minimum. pt 4 sezoane de antrenament.

nenorocirea e ca nu toti stiu sa antreneze, iar cei care stiu f greu sacrifica 4 sezoane, desi realist vb de 3. cu jucatori care n-au ce cauta la o echipa de varf in d2.

ori la nivelul de PO d2 nu gasesti genul de useri de care ai nevoie fiindca aia de obicei sunt intr-o lupta si ascesiune certa spre D1. daca aveam in tara asta 24 de echipe tari, incat mirajul si beneficiul promovarii sa fie mult mai mici probabil ca am fia vut mai multi useri f buni in sweet spot de antrenament.

din acest motiv zona optima pt o nationala ca a noaastra ramane la utopia d4 unde performanta e irelevanta, pt multi.

in rest nu e nicio filozofie. se iau juc cei mai buni cu skill cel mia bun chiar daca potentialul nu e de top. cu 3 sezoane + de antrenament full poti sa ai o U21 de toata stima, doaar din sueprstars. dar dupa ce faci. cei 6 useri ti-au facut o echipa, ai avut performanta, iar dupa ce toti fac 22 iarasi ai resetul mare de pe pamant si ajungi iarasi praf ca u21.


eu scriu toate astea ca sa reafirm inca o data suportul pt rares situatia ingrata in care ne aflam. micronatiune.
scenariul standard va ramane ca un club cu bani si user experimentat va ajuta u21 atata timp cat pustii sai (probabil HOF) vor creste la maxim, chit ca nu eficient dpv u21. in paralel se mai nimeresc 4-5 jucatori de calitate de pe nu stiu unde si macar selectionerul poate arunca 5 titulari si 3 rezerve. dar nu asa se face performanta. tb minim 10 juc, nu mai vb apoi de forme, stamina si altele.


ca o paranteza, in curand juc care au prins atunci finala astazi au 33 de ani. doar 2 au prins NT si pana si aia cu greu. in cateva sezoane va tb sa facem si noi documentar si meci live asa cum fac astia cu generatia de aur la fotbal
(https://www.bilete.ro/pentru-ultima-data-impreuna/meciul-d...) si un film la cinema (https://ziare.com/nationala/film-generatia-de-aur-whatsapp...)

numai bine