BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 64

[NT] Sezona 64

Set priority
Show messages by
This Post:
44
323321.1
Date: 03/14/2024 11:05:33
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Pozdravljeni,
po uvodni prijateljski tekmi proti Španiji, ki so jo Španci z višjim entuziazmom in boljšo taktiko prepričljivo dobili, se prihodnji teden začenja redni del tolažilnega turnirja.

Odločilne tekme rednega dela bomo odigrali proti Grčiji, Avstraliji in Filipinom. Zelo bo pomembna pripravljenost in odsotnost poškodb, ki so nam prejšnjo sezono krojile prvi del tekmovanja.

Iz reprezentance se je (nesrečno) že v začetku prejšnje sezone poslovil Zvonimir Lovretič, ki si je očitno zaželel predčasnega odhoda v reprezentančni pokoj. Poleg njega smo se s koncem sezone poslovili še od drugega našega dolgoletnega člana, Rudija Gregorčiča, ki je znal tribune razvneti z odličnini meti za tri točke.

Že tekom sezone pa sta si mesto v reprezentanci našla Pepe Brečko iz KK Besnica in Valentino Nared iz NK AFRICA, ki nam bosta pomagala in se kalila tudi v tej sezoni.

Na svojo priložnost v reprezentančnem dresu pa že nestrpno čakajo tudi Žare Kozina, Zlatimir Vucetić in Marin Fabčič.

V tej sezoni so cilji povsem jasno. Evropsko prvenstvo si želimo pripeljati na domača tla ter si tako zagotoviti odlično popotnico za prihodnjo sezono, ko bo dozorela tudi naša legenda, Samir Markić, ki po osvojenem naslovu SKL, hrepeni še po evropskemu naslovu.

Ker šteje vsaka točka, kar smo žal občutili tudi lani proti Italiji, je izrednega pomena, da pazite na pripravljenost vaših reprezentantov ter jim s tem omogočite odlično igro, vsem gledalcem pa veselje ob gledanju reprezentančnih uspehov.

Naj bo čim manj poškodb in naj zmaga najboljši. 🏀

Vljudno Vas pozdravljam,
Seraphim

This Post:
44
323321.2 in reply to 323321.1
Date: 04/03/2024 12:55:10
KK Krka Novo mesto 1997
III.1
Overall Posts Rated:
5555
Za nami so prve tri tekme tolažilnega turnirja in trenutno situacijo bi lahko opisal kot toplo - hladno, saj smo zabeležili dve zmagi proti Saudovi Arabiji in Avstraliji ter boleč poraz, ko so nas na drugi tekmi, po podaljšku, premagali Grki.

Lahko bi rekli, da so bile prve tri tekme v znamenju Veselića in Markića. Prvi je namreč zaznamoval tekmi proti Arabcem in Grkom (27), drugi pa je največ (24) točk nasul Avstralcem.
Sedaj si bomo nabirali novih moči proti Alžiriji, preden se bomo pomerili s Filipinci, ki bodo izjemno zahteven nasprotnik, saj na svojih tleh napovedujejo pravi spektakel in le upamo lahko, da naši igralci ne bodo imeli želodčnih težav po pikantni filipinski hrani.

Vsem trenerjem, ki svoje igralce ohranjate v dobri/ odlični pripravljenosti, bi se rad zahvalil za pomoč, ker brez takšnih igralcev ne bi premagali Avstralcev in hkrati bi rad pozval vse ostale, da pazite na odigrane minute, saj bo že tekma s Filipinci izjemnega pomena, ker si bomo z zmago lahko zagotovili lažje nasprotnike in domač teren na začetku zaključnega turnirja.



Last edited by Seraphim at 04/03/2024 12:56:24