:))))
"lubię" ten wpis:
"Pisałem na forach lig o zaanagażowanie- odezwało się kilka osób i po za byłym trenerem kadry nie mam z nikim kontakt.
Jedni chcieli powołać zawodników swoich i kolegi, bo obiecali.
Ktoś wyraził chęć wsparcia Kadry - do dzisiaj się nie odezwał."
Ja np czekam na jakiekolwiek wytyczne do treningu od 10 stycznia. Wiadomość przeczytana, odpowiedzi brak. Tygodnie treningu lecą. Nie wiem czy Dziamski będzie się łapał czy nie, jak to wygląda na tle innych, w jakim kierunku go szlifować. To nie zachęca.
No chyba, że ten kawałek o byłym selekcjonerze to o mnie ;), ale i tak oczekiwałbym jakiejś odpowiedzi czy się nim zajmować pod U21 czy pod klub :)
Dobrze zacząć jakość kontaktu od siebie. Piszę to nie po to żeby coś się doczepić, ale by zmobilizować do większej pracy. Jakościowo lepszej w treningu i kontakcie. Bo jak czytam takie wpisy jak wyżej to trochę się dziwie. Wygląda jak budowanie alibi.
P.S. Od kiedy jesteś selekcjonerem U21? Bo MyCu pisał ze mną na początku, a to: "Podsumowując ten sezon jednym słowem był tragiczny.
Rozumiem opinie i poparcie łatwo dać na ' NIE' i tyle" sugeruje ponowne wybory teraz. To żeby było jasne." Pokazuje, że kandydujesz na kolejną kadencję.
Albo nie przekazujecie sobie danych, albo MyCu był skautem, bo to jedyna osoba z U21, która kontaktowała się w sprawie treningu mojego gracza. Od bodajże lipca cisza!!
Jeśli gracz wygląda źle pomimo nakładów przekraczających wymagania jakie teraz są stawiane dla personelu i hali , to coś nie pykło z bazami i ogarnianiem kadry U21. I zmarnowano chęć do treningu. Czy tłukłem go trenerami 5 (starych) i 6 (młodych) i poprawiłem infrastrukturę dla braku jakiegokolwiek feedback czy właściwie się rozwija? O co tu chodzi? Tak właśnie doprowadza się do późniejszego tłumaczenia z danego sezonu. Czy się mylę? W takim razie może nie psujcie obecnego pokolenia 18 latków przez brak odpowiedzi albo wytyczne bez kontroli w etapie późniejszym.
Last edited by Astarotte at 1/20/2026 3:30:37 PM