BuzzerBeater Forums

BB România > NT s61-62

NT s61-62

Set priority
Show messages by
From: Strokes

To: Otis
This Post:
22
319606.11 in reply to 319606.10
Date: 09/18/2023 17:20:39
Strokes 31
IV.23
Overall Posts Rated:
8484
Second Team:
New Noise
Hello Otis, congrats for your win tonight.
We've worked hard to improve our team, but Sweden is not yet a top NT. So we have to try some tactical tricks.
Your roster is very strong, and I wish you the best in this tournament.


From: RaresVP

To: Otis
This Post:
11
319606.13 in reply to 319606.12
Date: 09/19/2023 10:59:26
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Cred ca stim cu totii ca ai dat tot ce e mai bun si daca ceva nu s-a intamplat, daca un meci nu a fost castigat, s-a intamplat fix pentru ca altcumva nu putea sa fie. toti cei care te cunoastem stim analizele tale si pregatirile pentru fiecare meci. daca nu ai castigat un meci sunt f mici sansele ca altcineva sa fi putut sa il castige.

O campanie fff buna pana acum, fara infrangere, victorii categorice si care cred ca se va termina exact cum a inceput. neinfrant. Vedem din fazele eliminatorii cum va fi. Succes si felicitari pt munca ta

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
319606.14 in reply to 319606.5
Date: 10/02/2023 13:09:13
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #4 albania
victorie linistita, pentru refacerea entuziasmului si reintegrarea in lot a jucatorilor accidentati.
meci 5 montenegru
un pic mai strans decat ne ar fi placut dar lotul si a spus cuvantul, entuziasmul se reface. asta ar fi fost genul de meci care cu sezoane in urma ar fi necesitat cel putin artificii tactice, asa am operat cu marja comfortabila in situatii incomode.


urmeaza 3 meciuri care vor defini cat de departe putem merge. sunt increzator ca putem iesi cu 3 victorii, dar in mod realist obiectivul e sa obtinem 2 din 3.

in eliminatorii terenul e f important. in conditii normale tintim sferturile. asa cum si noi am dat CT dupa CT, e destul de complicat, ca sa nu zic aleatoriu, de ce echipa sinucigasa dai dar cu teren eu zic ca putem supravietui oricui dpv ofensiv.

in final tb sa concluzionez ca suntem oarecum departe de posibilitatea de a castiga turneul, turneu pt care nu se da vreo medalie, dar scopul principal este sa ne plasam pe o traiectorie mai accesibila pt urmatoarele europene.

acum inca purtam rankingul de anul trecut cand am mers departe. ar fi cel putin imbucurator sa-l mentinem, dar sa vedem. va fi la mustata.

Message deleted
From: Otis

To: Otis
This Post:
00
319606.16 in reply to 319606.14
Date: 10/09/2023 12:23:18
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci 6 vs norvegia
meci acasa, forme remediate, victorie extrem de lejera. echipa foarte respectabila, dar pur si simplu cand suntem acasa cu ceva entuziasm suntem pe val. din acest motiv meciul de saptamana viitoare din bosna e extrem ed important ca miza.

chiar si cu o infrangere avem asigurat terenul 1 tur. daca am reusi sa invingem am reusi sa avem terenul pana in sferturi. victoria e optionala dar beneficiile ar fi consistente. sa vedem. asteptam antrenamentul.

hai Romania!

From: RaresVP

To: Otis
This Post:
00
319606.17 in reply to 319606.16
Date: 10/09/2023 13:51:51
Bucharest RVP
RBBA
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Bucharest Dogs
Felicitari pt munca depusa!
Macar o Romanie sa aiba rezultate! Felicitari! Sezoanele de semanat isi arata roadele

From: Otis

To: Otis
This Post:
22
319606.18 in reply to 319606.16
Date: 10/16/2023 13:08:34
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Pot doar sa ma bucur ca antrenorul bosniei ne citeste forumul.

Astea fiind zise, meciul de azi a fost complet la.misto. 2 x ghici si TIE ca sa recuoeram ce am pierdut in primele.meciuri. eram cat pe ci sa nimerim ghiciul dar antrenorul advers ne a luat in serios.
Dupa ce i am plesnit acum 2 sez in consolare cnad se laudau cu echipa lor si erau consternati ca i am batut, acum in fiz acelasi scenariu le am imluns respect. Altfel nu juca normal plus ghici, semn de disperare.

Puteam juca in egala masura outside dar e bine ca meciul s a dus mult in directia lor asa, devine outlier, cu ghici ratat si nimerit, cu entuziasm vonsumat si teren.....mult succes in a determina cine e mai bun intr un scenariu de baza. Noi avem o idee mai clara ca ei.
Si ei au mici atuuri in buzunar, dar in caz ca ne reintalnim vom fi pregatiti.

Altfel, ramane sa ne batem sapt viitoare pe teren propriu pt o pozitie buna. Primul tur acasa asigurat. Pt.mai mult trebuia neinfranti. N aveam cum, in special cu consumul de entuzis si caderea de forme din primele sapt.

Ne intereseaza numai rankul in momentulnde fata pt a forta euro. Altfel totul e o mare risipa.

Hai Romania!

From: Cmn90

To: Otis
This Post:
22
319606.19 in reply to 319606.18
Date: 10/18/2023 08:14:24
Overall Posts Rated:
44
Salut,

O sa ma bag si eu in seama ...poate poate se vor lua in considerare cateva observatii din exterior.Tot odata am si cateva afirmatii paote acide dar constructive in acelasi timp zic eu.


1.M-am uitat in ultimele 2 sezoane de meciuri oficiale si am observat ca 80% din tactica de atac e aruncari sau atac in caciula.Ai 10 tactici la alegere .Sunt echipe slabe pe care le poti bate zdravan si cu alte tactici decat cele mentionate anterior.Personal consider ca daca ai o diversitate mai mare in alegerea tacticilor nu o sa mai aiba curaj echipele mici sau cele apropiatye ca valoare sa iti ghiceasca tactica si sa puna in pericol meciuri care pe hartie se pot castiga facil.
In acest sezon te-au prins anglia si suedia complet in meciuri pe care cred ca le puteai castiga si sa si faci economie la entuziasm.

2."Ne intereseaza numai rankul in momentulnde fata pt a forta euro. Altfel totul e o mare risipa." as vrea sa vad ca spui asta si la victorii nu doar dupa ce se pierde un meci.Aici e pur si simplu mentalitatea pe care o urasc din tot sufletul si pe care din pacate o intalnim peste tot in tara .

E aiureala maxima sa vina cineva sa spuna "daca atat s-a obtinut mai mult nu se putea .E fix atitudinea pierzatoare si care totusi a castigat alegerile pentru nationala mica ."Cred ca stim cu totii ca ai dat tot ce e mai bun si daca ceva nu s-a intamplat, daca un meci nu a fost castigat, s-a intamplat fix pentru ca altcumva nu putea sa fie."
Din pacate e atitudinea care caracterizeaza o mare parte din managerii romani din joc.Nu se face treaba asa .@Rares

3.Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu emit niciun fel de pretentie dat fiind ca nu am contribuit la formarea lotului mare ,dar frate ai 16 sezoane consecutive ....ai si alti manageri care au mai multi jucatori la NT decat tine deci au oarecum si ei dreptul sa fie in locul tau.Si au si stiinta jocului nu doar jucatori.Nu cred ca nimeni altcineva nu a dorit sa fie la carma.
Ai pus vreoadata intrebarea in interioarul grupului vostru daca nu vrea si altcineva sa conduca si sa aiba propria gandire ?Dupa cum am spus si cand am vrut nationala mica ,vrei prea mult control si asta nu are cum sa aduca nimic bun.Din niste forumuri inerte cand am scos putin capul afara s-au agitat apele instant ...s-au pus pus grupurile in miscare si asta a fost.
A fost o naivitate din partea mea sa cred ca ma pot lupta cu whatsapp ul dar asta e omul cat traieste invata.

4.Despre selectie.Esti sigur ca ai facut cea mai buna selectie ...adica pe baza calitatilor ?Fara sa supar antrenorul dar aijucator de 104 k salariu in lot .Chiar daca o fi bine construit sunt jucatori de 200 k care nu sunt la nationala de aceeasi varsta si care poate nu sunt motivati sa continue cu antrenamentul cand vad astfel de lucruri.Nu as vrea sa cred ca selectia se face prefererential pe baza de prietenii/antipatii sau exista astelf de chestii drept premiere.
E adevarat ca nu cunosc toate calitatile dar ceva imi spune ca nu vorbesc aiurea.

Ma bucur sa vad managerii ca felicita la victorii cat si la infrangeri.Dar arata exact ca in Coreea de Nord unde daca plange marele conducator trebuie sa planga toata lumea altfel e expediat in Siberia.Nu reusesc sa mi dau seama cum trebuie o saptamana ca sa pregatesti un joc atata timp cat in timpul unei saptamani exista cel putin 2 jocuri oficiale in care jucatorii se pot accidenta si mai exista vinerea cand se schiba formele.Oameni buni e un joc virtual unde trebuie sa studiezi evolutia echipei adverse si managerul in cauza . Faptul ca pe grupul vostru vorbiti zilnic poate despre joc ,nu insemana ca
ca e o pregatire a jocului si vezi doamne asa trebuie sa se ocupe managerul si asa arata el ca e dedicat..@Jokeru


Tot ce am facut a fost sa mi exprim opinia personala dupa ce citesc ocazional forumul.Cred totusi ca mai sunt si altii care vad lucrurile intr-un mod asemanator cu cel pe care il vad eu dar din pacate nu isi exprima parerile .

M as bucura sa vad ca n

From: Otis

This Post:
00
319606.20 in reply to 319606.19
Date: 10/18/2023 10:58:40
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
permite-mi sa te ajut in organizareas gandurilor, fiindca spre deosebire de tine, am dovezi de cate sute de ore am risipit ca sa ajung in pozitia. plus ca o razvratire pe forum la adresa mea intr-adevar n-am avut de ceva vreme.

sa incepem! (https://www.youtube.com/watch?v=iNf_9eeaxMw&ab_channel...)

stiu ca drumul catre selectioner pare simplu, dai register, 1 2 voturi si aia e, dar te asigur ca nu e. poti castiga alegerile cum a fost in franta unde un user care posta doar in meme a castigat, a ratat calificarea la euro ca apoi2 ani mai tarziu cu un selectioner sa castige.

nu le numerotez le pun pe zone.

argumentul experientei tactice, ca aia ma maseaza cel mai mult dpv nervos. sa dai ordine la nivel de d2 nu e acelasi lucru cu d1, asemnea la B3 regular season, b3 la varf.
sa ai jucatori in lot care au secundare mai mari decat principale pe care le-ai vazut in viata ta, iarasi nu e ceva ce acumulezi din neant. [aceasta explicatie era pt userii care sunt la prima echipa sau care n au ajuns niciodata in PO RBBA] in cazul tau te asigur ca n-are nimic in comun a gestiona si intelege dinamica jocului cand ai salarii la 1.7 vs de 1. pe teren la o NT respectabila vorbim de 2 mil

te rog aratami 3 tari din top 20 europene unde posteaza pronosticuri inainte si dupa meci pt comunitate apoi trage singur concluzia. evident ca totul tb sa fie secret, dar ca sa nu para ca e echipa mea, postez si inainte. iar in anumite meciuri stai linisti sunt sacrificate fiindca experienta la varf asta dicteaza.
iarasi zic, diferenta de perspectiva.


nu stiu cum am putea demasca penibilitatea unui astfel de atac virulent la adresa mea, dar pt dragul credibilitatii e amestecat cu unele fata de manageri pe care nu am de gand sa ii mai apar ca stiu si ei sa scrie.

as aprecia niste scuze referitoare la apropoul ca nu s cei mai buni selectioanti fiind decuplat de joc ca deh treaba ta, n-ai vazut ca jocul a lansat acest tool unde poti verifica singur. daca nu vrei sa ti cer scuze ca ai lansat o acuza din paragraf o sa am grija sa pomenesc acest lucru mereu cand am ocazia fiindca o flegma se da mia usor decat o argumentatie. astea fiind zise, fiecare jucator din ce vezi tu acolo in top 20, plus ce vine pe turnanta din urma a fost antrenat cu un input de la 20 la 90%. nu zic ca s jucatorii mei fiindca userii nu sunt marionetele mele, dar meritul n o sa l vezi de la nimeni contestat.

btw, 16 sezoane, da boss, dureaza 12 sa cresti de la 0. nu suntem puerto rico. si doar gandirea paguboasa de a opri jucatorii din antrenat de top ne-a pus in trendul medicoritatii. daa tu mi spui mie ca jucatori ca barsan crezi ca ar mirosi nt azi imi pare rau, esti dishonest cu tine in primul rand. fiecare user care a avut hof a fost consultat si i am explicat sansele si riscurile. motivul pt care gusterii de alta data sunt descurajati e fiindca varful lotului, chiar si la jucatori incompleti a fost impins cu efort maxim de unii useri ca sa ii faca de nivelul chinei, nu ca al scotiei asa cum vor patriotii cu steaguri mocangeala. l-ai pomenit pe radu/jokeru. cere i skills pe pivotul ala care e top 5 salariu in joc si sa mi spui de cate ori ai fost in stare sa numeri acel skill level pe un pivot in joc, indiferent de nationalitate, si btw a crescut 2, falimentand de facto echipa ca sa joace game shape pentru NT. rares e pe aceeasi traiectorie si m ar bucura daca n-ar invoca ca pretext ca e descurajat si sa se orpeasca la 180k salarii.


deci, cu mare efort am crescut o generatiede la 0. primele 8 sezoane au fost de salvat o echipa care efectiv era neantreanata si n am avut nicio jena sa o critic, dar am avut retinere in a baga sub pamant vinovatii. asa ca ce sa zic, invata politics daca vrei sa coinvingi pe altii sa antreneze pt tine. daca nu, joaca te singur, asa cum au patit useri mai dedicati si decat mine si tine care au bagat mia mult efort si au scos mai putin, fiindca e greu cuoamenii.


From: Otis

To: Otis
This Post:
11
319606.21 in reply to 319606.20
Date: 10/18/2023 11:13:51
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
dar asa cum in momentele de glorie nu m ai gasit facand tumbe pe forum, asa iti zic si acum, dupa ce am vorbit probabil cu 75% din comunitatea romaneasca, norocul e ca am dat de oameni de toata cinstea care au rezonat cu proiectul pe care l am propus iar care ajutandu i adesea in optimizarea arenei si a filozofiei tactice au ajuns la un nivel la care toti suntem multumiti.


imi pare rau ca nu sar toti ca focile sa aplaude doar de dragul retoricii de instigare pe care o provoci, de parca am fi pe comment section pe hotnews.

oricum ma adresez celorlalti care citesc. sa stiti ca jobul asta e greu. nu e suficient ca te milogesti de colegi care nu inteleg de ce e bine sa vanda, sau in ciuda argumentelor refuza logica de a antrena in interesul NT. dar la cate 2 sezoane dai de useri neseriosi care fac scandal, iar mai recent vezi si fumigene dn astea care fix dar absolut fix in momentele de asa zisa sincopa incep sa ti testeze rabdarea de a juca.


astea fiind zise, absolut toti care ma cunosc stiu ca dupa ce termin ciclul actualilor antrenabili ma voi opri. urmeaza 2 ani de mega push b3 cu salarii saptamanale de 1.7mil. nationala are o rampa de lansare de inca 6 sezoane cu jucatorii care azi au 25.

dupa aceea va sigur pe toti ca vom reveni la modelul hipersocialist unde si un superstar poate lua steag fiindca am retras implicarea in coordonarea antrenamentului iar cine creste are toate sansele sa ajunga titular, dar intr o nt de 2 lei, fiindca efectiv nimeni nu antreneaza.

cine se va baga la u21 are oportunitatea unui proiect asumat de la 0. sa si creasca singur o generatie pe care sa si o duca in ***3 ani calendaristici*** din viata lor sa si asume meritul ca ei au facut o.

(!) erata la e greu. e foarte greu sa te bazezi la NT pe jucatori in forma daca sunt ai unor straini cu alta agenda de antrenat. si eu spre exemplu am distrus un sarb in interesul clubului. echipa de top mondial, juc de 5 mil, dar pt mine s-a meritat. noua nu ne face nimeni asta fiindca tot lotul e nationalizat 100%


jocul asta e o sursa de frustrare care in cel mai bun caz te tine pe 0. faptul ca am contribuit la singura medalie din istoria acestei tari va ramane mereu drept singura memorie net positive. si repet, daca te deranjeaza ca oamenii se bucura, o sa ii cenzurez la preferinta ta, sa mi dea doar mie pe mail daca e. (zic asta fiindca asta e nivelul de absurditate la care vorbim)

iar nu in ultimul rand, du te frate si candideaza unde vrei. ia o si pe asta daca vrei. daca nu intelegi ca faci mai mult rau decat bine n-ai decat. sunt de acord ca e nevoie de concurenta. am lucrat ca inspector de concurenta, te cred. dar ce faci e gaslighting si concurenta neloiala. asta asa ca sa imbinam pamfletul cu realitatea.

tot ce pot sa zic e ca astpt cu interes un sir constant de astfel de incurajari pe care le voi cataliza in energie pozitiva, iar de fiecare data cand vom realiza ceva am sa ti multumesc pt motivatia data.


am scris pe larg ca sa nu crezi ca te evit sau ca o joc ca politicianul. expresia e "don't feed the trolls"dar poate asta va inhiba alti oameni are nu stiu ce vor.

altfel am sa le aduc aminte inca o data tuturor ca in istoria recenta, doar tu ai sabotat o nationala a RO in plin mandat din motive exclusiv egoiste, soldat prin referendum basescu style unde lumea n a vrut sa valideze cvorumul la referendum, celalat fiind un cheater care folosea NT precum propria utopia si evident a fost banat. pur si simplu asta a fost calitatea pe care comunitatea a meritat o.

asa cum s-a mai zis, nu ma consider arogant si nici entitled, doar ca am dedicat prea mult timp jocului. nu regret nicio secunda timpul petrecut explicand inclusiv asa zisilor dusmani sau antipatici chestii utile.

deci ma repet si pt cei care n au uramrit 5 ani de efort, va rog pregatiti va proiectele ca sa preluati nt. altfel doar veti fi administratori de insolventa a NT RO, cu dezamagirile aferente ale comunitatii.

Advertisement