The Butchersi (113979)
share
Manager: tevz89
Country: Slovenija
League: II.3
Rival: KK PINK PANTER
World Rank: 1844
Country Rank: 27
BBM Tier: 2
Last Online: 01/29/2022

Second Team:
Mesarji
Country: Utopia
League: IV.50
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Ponovno v SKL!
Posted on 02/09/2019

Po 3 sezonah se The Butchersi ponovno vračajo v najmočnejšo slovensko ligo. Tudi tokrat stavijo bolj ali manj na slovenske igralce. Želja kluba je, da razvijajo Slovence do te mere, da dobijo vpoklic v Slovensko reprezentanco. Tako so proti koncu prejšnje sezone v klub pripeljali Zmaga Murovca, ki jim je z izkušnjami pripomogel k naslovu in povratku nazaj v SKL. Poleg njega bodo v novi sezoni največje breme nosili še nadebudni Stojan Anzel, izkušeni reprezentant in kapetan ekipe Janez Caf, preskok pa se pričakuje tudi pri mladih Arjanu Novincu in Egonu Zorniku, ki sta naslednja, ki ju počasi pričakujemo na širšem spisku reprezentance.
Cilj kluba je, da bi si v letošnji sezoni poskušali izboriti obstanek v ligi, naslednjo sezono pa okrepljeni še nekoliko bolj mešati štrene v sredini lestvice.
V kolikor se bo na trgu pojavil še kakšen slovenski nadebudnež, pa bodo v klubu zavihali rokave, da ga pripeljejo v klub in mu ponudijo priložnost za popoln razvoj.

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement