Ksk Altyapı Silifke Muhabirimiz Aşkın Kaya Bilir, bugün Baş Antrenörümüz, Koçumuz, Kulüp sahibimiz ve Teknik Ekibimizle beraberler..
Seer Kann: Dur,dur,dur. Ne Silifke'si oğlum. Biz bölgesel bir ekibiz. Ne işiniz var orda?
Aşkın Kaya Bilir: Hocam ailem orada oturuyor da.
Seer: Ananı da al gel yada git, olmaz öyle. Sizler batırırorsunuz beni. Neyse konuşuruz sonra, başlayalım.
A.K.Bil: Hocam hoşgeldiniz.
Seer Kann: Evladım, asıl sen hoşgeldin kerata. Kulüp benim.
A.K.Bil: Maşallah hocam, nazar değmesin hocam. Uzun bir yolculuğa başladınız kulüple beraber. İstediğiniz noktada mısınız? Gelecekle ilgili planlarınız nelerdir?
Seer: Dediğin gibi yolculuk uzun. Benzini var, yolcusu var, şoförü var (güzel mi güzel),molası var, çalınan asfaltı var, çalışmayan lambası var, trafiği var, magandası var, varoğluvar. İstediğimiz noktada mıyız? Hayır. Tesisimizin bir odası kupayla dolsa da bu sorunun cevabı yine ' Hayır' olacak. Hep daha iyisi olacaktır.
A.K.: Taraftar gördüğümüz ...